2020-ban is lesz sörfesztivál a Corvin sétányon

Legalább 100 különböző kis- és nagyüzemi sörkülönlegesség, 30 már jól ismert kiállító, számtalan csapra vert hordó és egy, már hagyománnyá vált sörünnep – ez jellemzi számokban a Corvin Szezonzáró Sörnapokat, amely idén is a Corvin sétányon várja a minőségi sörélményre szomjazó érdeklődőket szeptember 16. és 20. között.

A Serfőző csapata idén ősszel sem hagy minket a hűsítő szénsavas kortyoktól való méltó búcsú nélkül. Szeptember harmadik hetében öt napon keresztül folynak a Corvin sétány csapjaiból a könnyed lágerek, a citrusos IPA-k, a testes stoutok és a lágy gyümölcsös seritalok – mindez közel 30 kiállító tolmácsolásában. A magyar kisüzemi kedvencek mellett, mint a Fehér Nyúl, a Fóti kézműves sörfőzde vagy a Yeast Side Brewery mellett cseh, lengyel, belga és német különlegességek is feltűnnek a VIII. kerület szívében.

A többnapos sörkánaán során párlat- és rövidital különlegességeket is felfedezhetnek a kíváncsi látogatók, az erősebb italokat pedig szaftos street food és füstös BBQ ételekkel öblíthetik le. Természetesen a minőségi italok és ételek mellett az egészségügyi biztonságnak is nagy figyelmet szentelnek a szervezők, így az illetékes szervekkel egyeztetve várják a látogatókat egymástól legalább másfél méterre elhelyezett sörpadokkal és a kiállítóknál biztosított folyamatos kézfertőtlenítési lehetőséggel.

A Serfőzőről csapatáról bővebben ITT olvashattok.

A kedvenc budapesti kocsmáinkat pedig itt gyűjtöttük össze: