Íme a Funzine 10 legolvasottabb 2019-es cikke

Gyorsan eltelt ez az év, de ha vetünk egy pillantást az idén megszületett írásainkra, már látjuk is, mennyi mindent tartogatott nekünk 2019. Köszönjük, hogy hűséges olvasóink voltatok, reméljük, jövőre is találkozunk! Addig pedig nosztalgiázzunk együtt az elmúlt 365 nap legnépszerűbb cikkeivel! 

#10 Búcsúzik a Trónok Harca

2019-ben egy igencsak meghatározó korszak zárult le az amerikai sorozatok történetében: nyolcadik évadával véget ért ugyanis a Trónok Harca, melyről egy izgalmas Funzine TALKS-eseményen, valamint számos cikkben is megemlékeztünk.

#9 Ismered Gianluca Vacchit?

Az EFOTT egyik, hétköznapinak egyáltalán nem nevezhető fellépőjének nyomába eredetünk a nyáron, hogy megtudjuk, mitől is olyan különleges az olasz, DJ-ként is tevékenykedő influencer.

#8 About You

Budapest utcáit szinte ellepték nyár végén a titokzatos fekete plakátok, melyeken csupán az About You felirat és egy dátum díszelgett. Csapatunk azonban nyomozásba kezdett és kiderítette, mire is utalnak a hirdetmények.

#7 Stranger Things 2020

A nyolcvanas években játszódó széria 2019-ben már a harmadik évadával nyűgözte le a világot. Ha igazak a pletykák, jövőre érkezik a folytatás!

#6 Euphoria Season 2

Az év egyik legjobban sikerült sorozatának tartjuk az HBO-n vetített Eufóriát, mely már az első epizódtól kezdve magával ragadott minket. A hírek szerint 2020-ban jön a második évad, melyről minden fellelhető információt összegyűjtöttünk nektek.

#5 Alternatív kötelező olvasmányok

Ha a Funzine szerkesztősége beleszólhatna a középiskolában kötelező olvasmányok meghatározásába, az alábbi műveket ajánlanánk.

#4 A Rotten Tomatoes filmes sikerlistája 2019-re

A népszerű portál már nyáron megjósolta, mely mozis alkotásokat fogjuk a legjobban szeretni ebben az évben.

 

#3 Az HBO Csernobil című sorozata szakértői szemmel

Az elsöprő sikert arató széria kapcsán izgalmas kerekasztal-beszélgetést szervezett az anyacsatorna, melyen hozzáértők meséltek a katasztrófa részleteiről és mindennek megjelenítéséről a sorozatban.

#2 Íme Magyarország Tortája 2019-ben!

Július utolsó napján első kézből értesülhettünk róla, mely tortát választotta a szakmai zsűri a legjobbnak ebben az évben. Ráadásul a finomságból még kóstolót is kaptunk!

#1 Felismered a virtuális öregítésen átesett hírességeket?

A hírességek jövőbelátó időskori fényképei nyáron gyakorlatilag ellepték a Facebook és az Instagram minden felületét. A FaceApp egyik filtere segítségével néhány világsztáron mi is elvégeztük a virtuális öregítést, ti pedig letesztelhettétek, felismeritek-e őket a „beavatkozás” után.