Minden, amit az Eufória sorozat 2. évadáról eddig tudunk

A júniusi premier óta, minden a Zendaya főszereplésével készült HBO-sorozat, az Eufória körül forog. Azoknak, akik nem tudnák: a tini drámasorozat a drogfüggő középiskolás Rue életéről szól, aki még keresi helyét a világban. 

Mióta az HBO megerősítette, hogy jövőre érkezik a második évad, felszedegetjük a legapróbb információmorzsákat is, amelyeket a sorozatgyártó elszór – természetesen a kedélyek borzolására.

Eufória sorozat 2. évad

Lássuk, mit tudunk eddig ez Eufória 2. évadáról!

Fontos leszögezni, hogy szinte semmi biztosat nem tudni, csupán találgatni lehet a 2020 nyarára tervezett új évadról. Ami biztos, hogy Zendaya megosztotta Twitter-oldalán a második évadról szóló hírt, amiből arra következtethetünk, hogy újabb részekben láthatjuk a filmvásznon. Az ő példáját számos kollégája is követte, mint például Storm Reid, Hunter Schafer és Barbie Ferreira.

Előzetes egyelőre nincs, és valószínűleg nem is lesz még egy jó darabig, ugyanis Angus Cloud (Fezco) a Hypebeastnek adott interjújában elmondta, a forgatást csak jövőre kezdik.

Valószínű, hogy az Eufória nem lesz egy örökkévalóságig elhúzódó sorozat 10+ évaddal, hiszen a főszereplők középiskolások, a színészek viszont öregszenek. Casey Bloys, az HBO programigazgatója az előbbivel kapcsolatban így nyilatkozott a TVLinenak: “Ezt rábízzuk [Sam Levinson íróra]. Nincs még konkrét terv, de nem hiszem, hogy a rajongók 30 körüli színészeket akarnak látni középiskolásként.” Nem árt tehát tudatosítani magunkban, hogy a második évad akár az utolsó is lehet.

Részlet az Eufória sorozat 1. évadából

Ami a második évad cselekményét illeti, keveset tudunk biztosra. Sam Levinson mindenesetre leszögezte a The Hollywood Reporternek adott interjújában, hogy Rue problémái még közel sem értek véget, így az újabb évadban is tanúi lehetünk majd, hogyan küzd meg a démonaival.

A beszélgetésben arra is kitért, hogy Rue két régi barátjának, Fezcónak és Lexinek, nagyobb szerepe lesz jövőre: “Lexi karakterét Maudenak [Apatow] írtam, mert zseniális színésznő, úgyhogy konkrét tervem van az ő karakterével. Ami pedig Fezcót illeti, ugyanez igaz rá is. Ugyanarra vágyom, mint a közönség, mert odáig vagyok Fezcóért. Az ő történetének nem az első, hanem a második évadban a helye – ezt már régóta tudom.”

Ha megvolt már az Eufória és új sorozatot keresel: