Minden, amit az Eufória sorozat 2. évadáról eddig tudunk

A 2019. júniusi premier óta, minden a Zendaya főszereplésével készült HBO-sorozat, az Eufória körül forog. Azoknak, akik nem tudnák: a tini drámasorozat a drogfüggő középiskolás Rue életéről szól, aki még keresi helyét a világban. 

Mióta az HBO megerősítette, hogy 2020-ban érkezik a második évad, felszedegetjük a legapróbb információmorzsákat is, amelyeket a sorozatgyártó elszór – természetesen a kedélyek borzolására.

Eufória sorozat 2. évad

Lássuk, mit tudunk eddig az Eufória 2. évadáról!

Fontos leszögezni, hogy szinte semmi biztosat nem tudni, csupán találgatni lehet az eredetileg 2020 nyarára tervezett új évadról, aminek filmforgatási munkálatai a koronavírus-járvány miatt kitolódtak. Csak remélhetjük, hogy idén bemutatásra kerülnek az új részek. Ami biztos, hogy Zendaya megosztotta Twitter-oldalán a második évadról szóló hírt, amiből arra következtethetünk, hogy újabb részekben láthatjuk a filmvásznon. Az ő példáját számos kollégája is követte, mint például Storm Reid, Hunter Schafer és Barbie Ferreira.

Zendaya a Jimmy Kimmel Live műsorban 2020. augusztus 20-án elmondta, „próbálunk rájönni, hogyan tudunk létrehozni egy olyan második évadot, amire mindannyian büszkék lehetünk, és amiből ki tudjuk hozni a legtöbbet úgy, hogy mindezt biztonságos körülmények között tesszük. Még az is lehet, hogy készítünk egy kis átkötő részt. Nem is tudom, hogyan jellemezzem, ez egy olyan epizód, amit kevesebb emberrel, biztonságosabb környezetben le tudunk gyártani, és az embereknek is ad valamit.”

Valószínű, hogy az Eufória nem lesz egy örökkévalóságig elhúzódó sorozat 10+ évaddal, hiszen a főszereplők középiskolások, a színészek viszont öregszenek. Casey Bloys, az HBO programigazgatója az előbbivel kapcsolatban így nyilatkozott a TVLinenak: „Ezt rábízzuk [Sam Levinson íróra]. Nincs még konkrét terv, de nem hiszem, hogy a rajongók 30 körüli színészeket akarnak látni középiskolásként.” Nem árt tehát tudatosítani magunkban, hogy a második évad akár az utolsó is lehet.

Részlet az Eufória sorozat 1. évadából

Ami a második évad cselekményét illeti, keveset tudunk biztosra. Sam Levinson mindenesetre leszögezte a The Hollywood Reporternek adott interjújában, hogy Rue problémái még közel sem értek véget, így az újabb évadban is tanúi lehetünk majd, hogyan küzd meg a démonaival.

A beszélgetésben arra is kitért, hogy Rue két régi barátjának, Fezcónak és Lexinek, nagyobb szerepe lesz jövőre: „Lexi szerepét Maudenak [Apatow] írtam, mert zseniális színésznő, úgyhogy konkrét tervem van az ő karakterével. Ami pedig Fezcót illeti, ugyanez igaz rá is. Ugyanarra vágyom, mint a közönség, mert odáig vagyok Fezcóért. Az ő történetének nem az első, hanem a második évadban a helye – ezt már régóta tudom.”

Az ismerős arcok mellett három új karakter is feltűnik az Eufória második évadában. Az HBO szereplőválogatásáról szóló felhívásban olvashatunk Darienről, aki egy érzékeny, sebezhető, bajkeverő 17 éves, a vonzó Rayről, aki alsóosztálybeli, tiszta szívű, egyszerű karakter, valamint Amiről, a drogfüggő sztriptíztáncosnőről, aki utálja a barátját.

Ha megvolt már az Eufória, és új sorozatot keresel: