Ki az a Gianluca Vacchi?

Ha nem sokat mond a név, akkor eljött az ideje, hogy jobban megismerkedj vele, ugyanis egy nem mindennapi celebet takar, aki július 13-án az EFOTT-on is fellép.

Gianluca Vacchi több okból kifolyólag is híres. Elsősorban azért, mert piszkosul gazdag, a pénzét pedig igen látványos módon szórja, amiről az Instagram-oldala is tanúskodik. Másodsorban pedig azért, mert „hobbiként” DJ-éskedik is. Harmad- és negyedsorban pedig az sem elhanyagolható tény, hogy eléggé szépen kigyúrta magát, amit erőszeretettel mutogat is, és aligha van olyan négyzetmilliméter a testén, amit ne fedne tetoválás.

Az 51 éves, bolognai származású Gianluca, közismert becenevén „Playboy Nagypapa”, falja a nőket, az egyik olasz modellt feleségül is vette. A frigy három évig tartott.

A köztudatba 2010-ben robbant be, amikor Ricky Martin’s La Mordidita című számára táncolt feleségével, amit nem restellt feltölteni a Youtube-ra sem. Az embereknek pedig tetszett: több mint 12 millióan látták a megjelenést követő hetekben.

Bár ezt a produkcióját aligha fogja előadni az EFOTT-on, mi azért izgatott várjuk, mivel fog előrukkolni az 51 éves „hobbi-DJ.”