Stranger Things 4: Mikor jön ki az új évad?

Még magunkhoz sem tértünk a Stranger Things 3. évadának vége óta, máris itt a jó hír: októberben ismét elkezdődhetnek a munkálatok, jön a 4. évad!

Stranger Things: jön a 4. évad

A gyártó Netflix egyelőre nem szólalt meg az ügyben, a meg nem erősített hírek a Production Weekly-től származnak. Ha igaznak bizonyulnak, Hawkins izgalmas történései akár már 2020-ban képernyőre kerülhetnek. Azonban egy kis üröm is kerül az örömbe: sokak szerint a 4. lesz a Stranger Things utolsó évada.

Mire számíthatunk 4. évadban?

A 4. évaddal kapcsolatban korábban titokzatosan azt nyilatkozta az egyik készítő, Ross Duffer, hogy az irányt már meghatározták ugyan, a részletek kidolgozása még folyamatban van. Azt is elárulta, teljesen más lesz az új szezon, de szerinte éppen így lesz izgalmas. Az epizódok számát tekintve egyelőre hatalmas a kérdőjel: az első 8, a második 9, a harmadik 8 részből állt.

SPOILER

Kedvenc szereplőinket biztosan nem kell majd nélkülöznünk. Bár Billy a misztikus szörny áldozatául esett, a Jim Hoppert megformáló David Harbour állítólag már aláírt a 4. szezonra, ami azt jelenti, hogy a 3. évad történései ellenére visszatér. Hogy milyen formában, az még kérdéses.

És amíg várunk a Stanger Things 4. évadára, egy kis érdekesség: