Bad Boys 3: Mindörökké rosszfiúk – Will Smith a kulisszák mögé kalauzol

2020 januárjáig várnunk kell ugyan a Bad Boys 3 bemutatójára, a várva várt trailer viszont végre megérkezett! A film egyik sztárja, a folyton humoránál lévő Will Smith vlogolt a forgatásról, az előzetes után abba is feltétlenül kukkantsatok bele!

A rosszfiúk rossz fiúk maradnak. A korábbi két Bad Boys film sztárja, Will Smith és Martin Lawrence újra járőrpárba áll, hogy szembeforduljon mindennel, ami rossz, erőszakos, bűnös, vagy jobb kocsija van, mint az övék. Pedig Marcus már a korai nyugdíjra készülő rendőrfelügyelő, Mike pedig az életközépi válsága mélyén dagonyázik. Ez így is maradhatna jó sokáig, ha fel nem bukkanna egy albán zsoldosvezér, akinek egyszer régen elkapták a testvérét. És ez az albán valami különlegeset ígér nekik – és Miami újra a feje tetejére áll.

A gyors, vicces, akciódús filmek műfajteremtő alapdarabjának harmadik részét régóta várják a mozirajongók. Most az eredeti főszereplők és az eredeti alkotók együtt garantálják, hogy az új Bad Boys lesz olyan vagány, mint az eddigiek voltak! Érdekesség, hogy a filmben Vanessa Hudgens és Dj Khaled is feltűnik.

Így poénkodott Will Smith családja a forgatáson!