Anne-Marie és Steve Aoki Zamárdiban búcsúztatja az augusztust

Az idén 5 naposra bővült STRAND Fesztivál fellépői között megtaláljuk a britek újdonsült pophercegnőjét és a tortadobáló DJ-t is. 

Augusztus 20-án, a Petőfi Zenei Díj gálaműsorával indul, és egészen augusztus 24-ig várja a fesztiválozókat Zamárdiban az idei STRAND. Az ötnapos bulin számos világsztár is bemutatkozik majd a hazai közönségnek, akik végre élőben is hallhatják kedvenc slágereiket.

Augusztus 23-án lép fel a fesztiválon a Clean Bandit Rockabye című slágerében való közreműködésével világhírűvé vált brit énekesnő, Anne-Marie, aki azóta további fülbemászó dalokkal biztosította be magát a nemzetközi zenei életben.

Hazai kedvenceink közül aznap a The Biebers, a Wellhello, az Animal Cannibals, a 30Y, a Szabó Balázs Bandája és az Irie Maffia lesz hallható.

A STRAND Fesztivál zárónapján, augusztus 24-én Steve Aoki szettjére bulizhatunk, és ha szerencsénk (?) van, még egy kis tortát is kapunk az arcunkba az Egyesült Államokból érkező DJ-től.

Az utolsó napon lép fel a STRAND közönsége előtt továbbá az idei Nagyszínpad! tehetségmutató győztese, a USEME, a 15. születésnapját ünneplő Halott Pénz, a Quimby, a Blahalousiana, az Ivan & the Parazol, a Hősök, valamint a ByeAlex és a Slepp is.

Jegyet a fesztiválra az alábbi elérhetőségen tudsz vásárolni.

Csekkold a fesztivál további fellépőit is!