John Newman és a Bastille nyitja idén a STRAND Fesztivált

Az augusztus 20-án kezdődő nyárzáró buli koncertkínálatában a hazai kedvenceink mellett világsztárok is szép számmal akadnak. 

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, 2019-ben 5 napossá bővül a Zamárdiban megrendezésre kerülő STRAND Fesztivál. A nyitónap fő eseménye a Petőfi Zenei Díj nagyszabású gálaműsora lesz, melyet a M2 élőben is közvetít.

A show után, 22 órától John Newman veszi birtokba a nagyszínpadot, aki minden bizonnyal újra hatalmas energiával énekel majd a Balaton partján. A brit világsztár nem először jár Magyarországon, és jó szokásához híven szuper bulit ígér rajongóinak.

Augusztus 21-én a nemzetközi zenei élet képviselőiként a Bastille, Jonas Blue és a Sigma DJ-párosa teszi tiszteletét Zamárdiban. Míg utóbbiak az elektronikus zenében tevékenykednek, a Bastille indie-pop hangzású slágereit hozza el hazai rajongóinak.

A magyar zenei életből ezen a napon olyan kedvenceinket hallhatjuk élőben, mint a Punnany Massif, a Brains, a Fran Palermo és a Hiperkarma.

Augusztus 22-e headlinere Jason Derulo lesz. Az amerikai r&b előadó (aki nem mellesleg profi táncos!) 5 éves kora óta áll színpadon, 16 évesen pedig már Puff Daddyvel és Pitbullal is volt lehetősége együtt dolgozni.

Őt megelőzően a nagyszínpadon Majkát, Rúzsa Magdit, a Bagossy Brothers Companyt és a Lóci Játszik csapatát, további helyszíneken pedig a Margaret Island, a Mary Popkids, a Cloud 9+, az AWS, illetve a Vad Fruttik koncertjeit láthatjuk.

Ha nem szeretnél lemaradni a bulikról, válts jegyet a STRAND Fesztiválra az alábbi elérhetőségen!