TOP 3 program meccsnézés helyett

Vasárnap véget ért a négy héten át tartó labdarúgó-világbajnokság, amely sok baráti társaság nyáresti óráit felemésztette. A közösségi meccsnézés mindig is összehozta az embereket, ez viszont nem jelenti, hogy a vb végével rögtön szét kellene széledni. Összegyűjtöttünk 3 programot, ami pontosan ugyanannyi időt vesz igénybe, és ugyanannyi szervezést igényel, mint egy focimeccsnézés.

Grillparti

Kézenfekvő alternatíva a meccsnézés helyett egy nyári kerti parti szervezése. Kert hiányában, elfoglalhattok egy nagyobb erkélyt is gömbgrillel, vagy kereshettek egy nyilvános tűzrakóhelyet valahol a városban (a Valyo Kikötőben például van néhány kiépítve). Egy korábbi cikkünkben már összefoglaltuk, mire érdemes odafigyelni grillezés közben.

Kertmozi

Egy kertmozizós este szinte pontosan annyi időt ölel fel, mint egy meccsnézős, szóval a népszerű „Nem érek rá” és „Nincs erre időm” ez esetben nem szolgálnak elfogadható kifogásként. Budapest szabadtéri mozijainak száma szerencsére évről évre nő, így számos lehetőség és jobbnál jobb filmek közül választhattok, ebben a cikkünkben össze is gyűjtöttük a kedvenc helyeinket. Rossz időben pedig otthon is tarthattok filmnézős estét egy jó projektorral.

Tematikus estek

Szervezzetek vacsoracsatát: minden héten a társaság más-más tagjának kell vendégül látnia a többieket, és bebizonyítania főzőtudományát. A fogásokat és az este hangulatát utólag pontozzátok, majd ha mindenki sorra került, vessétek össze az eredményeket, és ünnepeljétek meg a győztest. Ha nem vagytok a konyha ördögei, látogassatok el néhány, nemzetközi konyhákat prezentáló fővárosi étterembe. A mi legújabb kedvencünk a mexikói konyha remekeit felvonultató Tereza!

blank