Filmvetítések a szabad ég alatt, avagy itt mozizz idén nyáron

Ha budapesti nyár, akkor mozizás a csillagok alatt! Nagy örömünkre egyre több hely várja kültéri filmvetítésekkel a fővárosiakat egész nyáron, az alábbi 6 például biztosan.

Budapest Rooftop Cinema

A Budapest Rooftop Cinema idén már hatodik alkalommal nyitja meg kapuit: Európa legnagyobb tető(kert)mozija rengeteg premierfilmmel, időtlen klasszikusokkal, valamint a magyar és a francia filmtermés legjavával várja vendégeit a Corvin áruház tetőteraszán. További infó ITT.

major

A budaörsi major a belvárosi fekete kistestvére: egyszerre kávézó, reggeliző, ebédelő hely, de legfőképpen találkozóhely. Jó időben pedig filmvetítésekkel is várják a kicsiket és nagyokat egyaránt hangulatos teraszukon, ahova a belépés ingyenes.

Nagyszünet

A Budapest Park bal oldalán található elszeparált zöld területet nagyon könnyű felismerni a csíkos napágyairól. Itt nincsenek hajnalig tartó bulik fröccsmámorban úszó fiatalokkal, vannak viszont akusztikus koncertek, kertmozi, színház, utcaszínház és újcirkusz produkciók.

Kobuci kert

Június 2-án az ikonikus Macska-jaj című filmmel kezdi meg a kertmoziszezont Óbuda kedvenc szabadtéri programhelyszíne a Zichy-kastély udvarán. Amire számíthatsz: egy frissítő fröccs, egy jó film és kellemes társaság, mindez ingyen.

MOMkult

Idén is vár a MOMkult kertmozija minden szerda este 9-kor a rendezvényház belső, ligetes kertjében. Tavalyhoz képest a jegyár is változatlanul 200 Ft, a moziműsor pedig olyan filmekkel kecsegtet, mint a Marley meg én (július 4.) vagy a Vágy és vezeklés (június 27.).

Várkert Bazár

Idén nyáron is filmezhetünk Budapest egyik leggyönyörűbb épületében, a Várkert Bazár rendezvényházban! Mindössze egy plédre és a barátaidra lesz szükséged egy szuper nyári estéhez, a többiről a várKERT mozi gondoskodik.