Koncertek szombatra, avagy ma lesz a Nagy-Szín-Pad! idei utolsó elődöntője!

Május 11-én kiderül, idén melyik magyar zenekar ölébe hullik a remek lehetőség, hogy a legmenőbb hazai és külföldi fesztiválok közönsége előtt léphessen színpadra. A Nagy-Szín-Pad! utolsó elődöntőjéhez érkeztünk, ma a JETLAG és az Amigod zenekaroké a színpad! Szerintünk az alábbiak miatt mindkét banda megérdemli a szavazatod.

Amigod

Az Amigod zenekart a Hősöd című sláger megjelenése óta imádjuk. A dal kivételes hangulatán, na meg a hangszerelésen is érezhető a 80-as évek szintipop zenéjének hatása, ami a formáció egyik fő zenei inspirációja. A fülbemászó dalt a Love Story követte, ami egészen a MAHASZ rádiós lejátszási lista 13. helyéig repítette a srácokat. Első albumuk egyébként 2015 októberében jelent meg. Lemezbemutatójukat az A38-on tartották, amiről az M2-nek hála koncertfilm készült. Sokoldalúságukat bizonyítja, hogy repertoárjukban még a népdaloknak is jut hely. Ismerkedj meg velük jobban, csekkold le videoklipjeiket!

JETLAG

A lírikus elektropop zenekar látványban és megszólalásban egyaránt egyedülálló és újszerű a hazai könnyűzenében, talán éppen ennek köszönhető, hogy 2016-os megalakulásuk óta Czoller Bence és Molnár Tamás duója a legkedveltebb hazai fesztiválok mellett maga mögött tudhat jó pár teltházas bulit. Ahogyan a zenekar neve is mutatja, a JETLAG sztorija a repülés köré épül, ezért van például az, hogy stewardessnek öltözött táncosokkal lépnek színpadra. Dalaikkal (Repül az idő, Sziluett, Égen át) már meghódították a slágerlistákat, most a Nagy-Szín-Pad! fődíjáért jönnek.

Légy részese az élménynek!

Bulizz a kedvenc számaidra akár a helyszínen, akár a TV képernyője előtt, hiszen a Petőfi TV élőben közvetíti a koncerteket! Ne felejtsd el szavazatoddal hozzásegíteni az általad választott zenekart a győzelemhez, a részletekről itt és itt olvashatsz. Találkozzunk ma este is az Akvárium Klubban!