Fedezd fel a télen is varázslatos Budapestet a Yellow Zebrával!

Sokszor a téli hónapok és hosszú hideg esték beköszöntével gyakoran gondolunk arra, hogy semmi mást nem csinálnánk szívesebben, mint otthon egy könyvvel vagy egy pohár borral, esetleg csokival töltenénk a délutáni vagy esti órákat.

Pedig az isteni házi süti és forralt bor illata nem csak otthon lélekmelengető. A város az advent közeledtével nem a téli álmára készül, éppen ellenkezőleg. Egyre több utca és tér ölti fel ünnepi díszét, szabadtéri koncertek, előadások, kézműves programok teszik élménnyé az adventi készülődés időszakát, és persze finomabbnál finomabb ételek és italok várják az utcára kimerészkedőeket.

Így mielőtt munka után, vagy egy borongósnak ígérkező vasárnap a kutyus mellé huppannál a kanapén, fontold meg, nem csempésznél-e valami mást is a megszokott rutinba. Családoddal vagy barátokkal, akár párban, vagy egy kisebb focicsapatnyi gyereksereggel, tartalmas programokat szervezhetsz a Yellow Zebra Segways & Bikes segítségével télen is.

Egy kényelmes cruiser kerékpárra pattanva könnyedén végigtekerhettek a folyóparton, a vásárok között a kivilágított belvárosban, vagy ha egy kicsivel hosszabb távra mennétek, akár pár órára, akár egy teljes napra is, a vadonatúj elektromos kerékpárok garantáltan a legmegbízhatóbb útitársaitok lesznek. Ha pedig valami egészen új élményre éhezel, egy Segway túra keretében a belváros legszebb helyei között száguldozhatsz. Természetes, ha van benned némi bizonytalanság vagy félénkség, de ezeket egy bevezető tréning és egy profi kísérő segítségével pár perc alatt leküzdheted. Persze réteges öltözködéssel és egy meleg kesztyűvel mindenképp készülnöd kell, de a páratlan ünnepi város látványa kihagyhatatlan.

Szimbiózisban együttműködve az Absolute Toursszal, a cég főképp a különböző országokból érkező látogatókra specializálódik túrakínálatát illetően. Így ha netán kérdés lenne, hogy mivel szórakoztasd idelátogató ismerőseid, első kézből ajánljuk a karácsonyig minden nap induló  Christmas Walk túrájukat, amiben ízletes falatok és egy 3 tételes borkóstoló  kíséretében megismerkedhetnek az ünnephez köthető magyar szokásokkal, tradíciókkal és gasztronómiai hagyományokkal.

Amennyiben továbbra is a kanapé mellett tennéd le a voksod, ám legyen. Várnak szeretettel az Operaház mögött egy helyes, hangulatos, angol nyelvű használt könyvekkel teli galériával, ahol kedvedre válogathatsz a régebbi klasszikusok és újdonságok között.

És ki tudja, lehet hogy pont azon a kanapén tudod majd meg, hogy te nyerted azt a 2 fős, 1 órás FUN Segway túrát, amit a FUNZINE adventi nyereményjátékában nyerhetsz. Részletekért kattints ide.