Itt van az utolsó hét és az e heti 7+1 ajándékcsomag a FUNZINE adventi nyereményjátékán!

Ha még eddig nem játszottál, most tedd meg, mert eljött az utolsó hét a FUNZINE adventi játékán. Megéri, mert a 7+1 ajándékcsomag mellett egy fődíjat is ki fogunk sorsolni december 20-án, amely egy 2 éjszakás wellness pihenés 2 főre a siófoki Hotel Azúrban, gazdag büféreggelivel, büfévacsorával és az élményfürdő, szaunapark teljes körű használatával! A játék a Facebook-oldalunkon zajlik, gyere és nyerj akár többször is! Az alábbi ajándékcsomagokat nyerhetitek meg 20-án!

Kånken No.2 Laptop 15″ fekete táska a Szputnyik jóvoltából

A Szputnyik shop a régi és az új, a romantikus vintage és a provokatív modern stílusok kombinálásából született divatfogalom.
Meglepő és egyben szokatlan színfolt a magyarországi ruházkodás színterén. Itt mindenki megtalálhatja a személyiségéhez és stílusához leginkább passzoló darabokat.
Miért diszkrimináljunk a stílusok között? Az egyediség éppen az eklektikus stílus változatosságában rejlik. A divat éppen attól válik érdekessé, amikor a különböző karakteres darabok kombinálásából valami teljesen új születik.
Számunkra a ruhák gyűjtése több mint egyszerű időtöltés. Ez egy mód arra, hogy megőrizzük és értékeljük a történelmet, a kultúrát és főként a divatot. Szeretnénk, hogy az üzletek valódi célállomások legyenek. A cél, hogy lehetőséget kínáljunk vásárlóinknak, hogy olyan egyedi darabokra leljenek, amelyeket máshol nem találhatnak meg.

3 palack Merfelsz Pince Lady R Rosé 2016 Szekszárd, Doblo Wine & Bar

A Doblo mára egy kultikus hely lett, ahol minden este az az érzése az embernek, hogy bármi megtörténhet. Meg is történik. Törzsvendégek és a „ritkán jövők” érdekes egyveleget alkotnak, betévedt jazz zenészek dzsemmelnek. A tér más a délutáni fényekben, más este a felkapcsolt csillárokkal, és más a késő esti üzemmódban. A mintegy száz négyzetméteres, 13 méteres pulttal rendelkező, pucolt téglával burkolt borbár a falon lévő borospalackokkal majdnem olyan, mint egy borospince. Mivel utcaszinten található, ötméteres belmagasságával tágasabb és világosabb, így a New York-i loftok és a borospincék hangulatát egyaránt idézi – Budapesten.A Doblo Budapest szívében, a régi zsidónegyedben, a Deák tértől és az Astoriától percekre, a Gozsdu udvarral egy háztömbben, a Dob és a Holló utca sarkán helyezkedik el. Vendégterünk körülbelül 85 fő befogadására alkalmas: 4 fős, 6 fős, vagy nagyobb asztaloknál 55 vendéget tudunk elhelyezni, valamint a bárpult mentén rögzített bárszéken 12 főt, magasított bárasztaloknál, bárszékeken további 15 főt. Borkínálatunk magyar pincészetek válogatott boraiból áll össze. A közel 180 féle borból álló szortimentünk habzó borokkal, pezsgőkkel, néhány speciális pálinkával, különleges koktélokkal, és ízletes harapnivalókkal egészül ki.

 

+ Bonbon és táblás csokoládé készítő készlet, WeHeartSweets

A WeHeartSweets megoldotta, hogy saját készítésű, gyönyörű bonbonokkal és csodásnál csodásabb táblás csokoládékkal lepd meg azokat, akik igazán számítanak Neked. Ráadásul az elkészítési folyamat egyszerű és nem szükséges hozzá semmilyen drága, különleges eszközt vásárolnod. Az egységdobozokban megtalálsz minden olyan alapanyagot és eszközt, amely a kiválasztott bonbon vagy táblás csokoládé elkészítéséhez szükséges. Ráadásul egy részletes, fotókkal illusztrált használati útmutató lépésről-lépésre segíti a munkádat.

Magenta blúz és zakó

Előremutató ideológiája és egyéni látásmódja miatt mindig is kiemelkedett a magyar divatmárkák glédájából a Magenta. A márka kreatív vezetője, Dankó Ágnes a mai kor nőjének igényeit szem előtt tartva alkotja meg kollekcióit szezonról szezonra. A 2017-es téli gyűjtemény esetében sem volt ez másként, ahol a tervezőnő ismét nagyvonalúan bánt a stílusjegyekkel. Legyen szó tehát az év utolsó pezsgődurrogtatásáról, céges partiról, baráti összejövetelről, karácsonyi vacsoráról, vagy a jövő évi célok megvalósításáról, a Magenta lehengerlő kollekciója méltó kísérője lesz a 2017-es év fináléjának is.

Ünnepi korcsolyázás a város felett, Hotel President

Budapest belvárosának legmagasabb tetőteraszán, toronymagas minőségű italokat és ételeket kínál az INTERMEZZO Tetőterasz a Budai Vár, a Szent István Bazilika és a Citadella látképe mellé. Teraszunk nem csak a szálloda vendégeinek, hanem a nagyközönség számára is elérhető. A nyári időszakban bárként működik, a téli időszakban azonban Budapest legmagasabb korcsolyapályájának ad otthont többek között forralt bor, forrócsoki és gőzgombóc kíséretében. A pálya mérete 110 m², és a korcsolyázáson felül ünnepi ételekkel és italokkal várjuk a korcsolyázni vágyó gyerekeket, fiatalokat és felnőtteket egyaránt. A korcsolyapálya ünnepi hangulatát a magával ragadó karácsonyi dekoráció, karácsonyi zene és adventi kisházunk fokozza. Kiváló választás egy esti korcsolyázáshoz Budapest felett, illetve év végi céges, vagy baráti rendezvényeknek egyaránt.

2 láda Affligem belga apátsági sör, Heineken

A legenda szerint nem sokkal az első ezredfordulót követően hat rablólovag érkezett és telepedett le a Brüsszeltől alig 20 kilométerre található területen. Ezek a lovagok hátat fordítottak eddigi, erőszakos életüknek, megtértek, megbánták bűneiket, és Isten iránt érzett szeretetük és a jó keresztény élet iránti elkötelezettségük jeléül egy apátságot emeltettek, melybe bencés szerzeteseket hívtak. Ez volt az 1074-ben alapított Affligem apátság.

Alkalmi smink két főnek, NSM Makeup Academy

A sminkelés modern iskolája” A MAC Cosmetics által hivatalosan támogatott divatsmink-iskola PRO képzések szakmabelieknek és civileknek.

2 fős privát Fun Segway túra (1 óra + training), Yellow Zebra

Családoddal vagy barátokkal, akár párban, vagy egy kisebb focicsapatnyi gyereksereggel, tartalmas programokat szervezhetsz a Yellow Zebra Segways & Bikes segítségével télen is. Egy kényelmes cruiser kerékpárra pattanva könnyedén végigtekerhettek a folyóparton, a vásárok között a kivilágított belvárosban, vagy ha egy kicsivel hosszabb távra mennétek, akár pár órára, akár egy teljes napra is, a vadonatúj elektromos kerékpárok garantáltan a legmegbízhatóbb útitársaitok lesznek. Ha pedig valami egészen új élményre éhezel, egy Segway túra keretében a belváros legszebb helyei között száguldozhatsz.

2 fő részére 1-1 nemburger körettel és üdítővel, Cheche Nemburger

A Cheche Nemburger egy olyan gyorsétterem, amely kilépve a hagyományos hamburger keretéből, többet, minőségibbet és egyedibb ízvilágot nyújt. Egyedileg nekik gyártott rozsliszt buciba kerülnek az alapanyagok, melyek közt kizárólag színhús (csirkemellfilé, vékonyra szeletelt marhanyak, karaj, és bárányhús szerepel). A húsimádókon kívül a vegetáriánusokra is gondoltak, szerepel kecskesajtos, pirított dióval és branston szósszal, és humusz-gombás, amit gyakran megbolondítanak egy tükörtojással vagy cheddar sajttal. A Nemburgert természetesen fogyaszthatjuk hasábburgonyával, vagy hagymakarikával is, melyeket kizárólag házi készítésű mártogatóssal kísérnek. Szószaik adják meg a Nemburgerek karakterét, például a thai egy pikáns, keleties íz, a szendvics szószuk pedig egy zöldfűszeres majonézes szósz, de találkozhatunk savanyított zöldségszósszal is. Télire bővítették kínálatukat napi sütivel, melyet egy kiváló Illy kávéval kísérve élvezhetünk igazán.

2 db belépő, január 5-ei Be Massive (DJ Metha) Corvin Club buli + 1 üveg pezsgő

Fellépők: Peter Makto (Truesounds), Metha, Avika, theLucky23, Ruiz Sierra

DJ Metha felajánlásából, Metha egyike a leghíresebb, magyar underground DJ és producereknek. 15 éve játszik a saját estjein és már mindegyik nagy magyar fesztiválon játszott valamint különböző Német, Svájci, Moszkvai, Szlovákiai, Francia és Spanyol (Ibiziai) rendezvényen több ezer ember előtt is fellépett. Nemzetközi karrierje is beindulni készül főkként köszönhetően a kapcsolatainak és közös munkáinak „A” listás DJ-kkel és producerekkel Angliából.
Saját parti estje „Be Massive” egy fontos alkotóeleme volt a Budapesti parti világnak immáron 12 éve. Havonta egyszer olyan partikat tart ahol külföldi DJ-k szórakoztatnak 1000 embert míg más tehetséges DJ-k mindössze 500 embert tudnak hetente szórakoztatni. Az ő legfontosabb célja hogy önmagát fejlessze minden téren a hivatásában. Mint producer egyre több, erősebb és sikeres megjelenéseket szeretne.

HETI NYEREMÉNY: Ajándékutalvány 2 személyre, Eplényi Síaréna

Az Intersport Síarénában Eplényben, minden körülmény adott, hogy megtanulj kortól és fizikai állapottól függetlenül síelni vagy snowboardozni!
Milyen lenne ha te is csatlakoznál a magyarországi sí és snowboard közösséghez, esetleg ki tudnál menni később az egész családdal egy ausztriai vagy eplényi síhétvégére a télen?

Ha nem hiszed, hogy képes vagy rá itt van néhány tény, ami segít:

– A leghóbiztosabb síterep Magyarországon Eplény – ha hideg van, hó is van!

– Új kezdő és családbarát pályánk direkt a kezdőknek lett kitalálva!

– Új tanulópályát létesítettünk, hogy minél többen el tudjatok jönni hozzánk!

– Profi oktatóink fel vannak készülve, hogy a legjobb sí és snowboard tudást szerezd meg nálunk!

– Képzett, profi oktatóink a legjobb tudást adják át neked

– Ha nincs felszerelésed, síkölcsönzőnkben megtalálod a neked megfelelőt, ez garantált.

– Magyar nyelvű profi oktatás

A cikkben szereplő képek illusztrációk!


 Tudtad, hogy…?

…adventkor a 19–20. század óta szokás koszorút készíteni. Az adventi koszorú ősét 1839-ben Johann H. Wichern német evangélikus lelkész készítette el: egy felfüggesztett szekérkeréken 24 gyertyát helyezett el, melyek közül minden nap eggyel többet gyújtott meg karácsonyig.

Így nézhetett ki Wichern evangélikus lelkész adventi koszorúja: vasárnapokra fehér, hétköznapokra és szombatokra piros gyertyák jutottak.

Ma az adventi koszorún a gyertyák színe a katolikus hagyomány szerint a bűnbánat színét jelképező lila, kivéve a harmadik vasárnapra jutót, amely rózsaszín, mert ez az öröm vasárnapja. A világító gyertyák számának növekedése szimbolizálja a növekvő fényt, amelyet Isten Jézusban a várakozónak ad karácsonykor. Az adventi koszorún mind a négy gyertya egyszerre ég az utolsó vasárnapon. Minden gyertya szimbolizál egy fogalmat: 1. hit, 2. remény, 3. öröm, 4. szeretet.

 

 Adventi játékunkért kattints ide!

A játékszabályt itt találod!