Ezért imádjuk Emma Stone-t és Ryan Goslingot!

Emma Stone és Ryan Gosling már összeszokott páros a vásznon, hiszen a Kaliforniai álom már a harmadik közös filmjük, a 2011-es Őrült, dilis, szerelem és a 2013-as Gengszterosztag után. Annak ellenére, hogy mindig szerelmespárt alakítanak, romantikus értelemben sosem kerültek közel egymáshoz, ellenben nagyon közeli barátok. Lássunk 5 pillanatot tőlük, amiért ők a legkedvesebb szerelmespárunk a vásznon!

Az utóbbi évek legszerethetőbb romcomja volt az Őrült, dilis, szerelem, melynek ikonikus jelenete volt, a Téged photoshoppoltak! és a reprodukált Dirty Dancing-beli tánc.

Ryan Gosling a Golden Globe-on hozta el idén a legjobb férfi főszereplőnek járó szobrot vígjáték, musical kategóriában. Az elismerés átvételekor Emmához is szólt, 0:52-kor.

Emma a Kaliforniai álomért bezsebelhette a legjobb női főszereplőnek járó díjat, és köszönőbeszédében meghatottan szólt filmbéli partneréhez is. Kate Winslet és Leonardo Di Caprio legendás barátságát juttatja eszünkbe, ahogy egymás sikerének örülnek. 1:14-től mond köszönetet Ryan Goslingnak.

A páros legviccesebb pillanataiból mára egész gyűjtemények születtek, angolosok előnyben, de egyes poénok még nyelvtudás nélkül is élvezetesek.

Bár sokan megkérdőjelezték már, de Emma és Ryan a jelek szerint valóban csak barátok, akik őszintén szeretik és tisztelik egymást, akik ráadásul kiválóan tudnak együtt dolgozni.

A Kaliforniai álom című filmet október 12-én újra láthatod a cine-konerten, a Papp László Sportarénában, ahol az alkotás felejthetetlen zenéje most a rangos Óbudai Danubia Zenekar / Danubia Orchestra Óbuda, és a nem kevésbé zseniális Modern Art Orchestra kíséretével kerül előadásra, miközben az óriáskivetítőn futó filmet eredeti angol hanggal és magyar felirattal, két felvonásban élhetjük újra át. További információk ITT!