Visszatér az A38-ra a máltai Tribali együttes

Utazás, tánc, erős színek, meditáció, új világok, mediterrán ízek, sodró  hangulatok – ezek és még sok más  zenei elem köti össze a Hajóra visszatérő nagyszerű máltai Tribali együttest és a hazai DaWhy formációt.

Fieszta. Ünnep. Örömzenélés. Együttlét.

A máltai Tribali zenekar igazi nagymestere a crossover műfajnak, amelybe megannyi stílust a rock-tól a folklóron át a pszichedélikus mediatatív zenéig belepakol, hogy célját, a rendkívüli szellemi utazást, békét és katarzist elérje.

Az együttes számos fesztiválon megfordult már – csak, hogy néhányat említsünk: Glastonbury, Byron Bay Bluefest Ausztráliában, Ancient Trance Music Festival Németországban, Earth Garden, – így nem meglepő, hogy a nemzetközi zenei piac elismert szereplője. A 2015-ös év kimagaslóan fontos volt a banda számára, mivel ezen a nyáron indultak először turnéra, érintve Törökországot, Magyarországot, Finnországot és Szicíliát.

Idén többek között headlinerként visszatértek az Everness Fesztiválra, teltházas koncertet adtak az A38 hajón, de felléptek Spanyolországban és Portugáliában is.

Július 27-én újra koncertet adnak az A83 hajón, aminek részleteit ITT találjátok. Ezen az estén különleges multimédia műsorral lépnek fel és utaztatnak az égbe a máltai Tribali kiváló zenészei.