A legjobb randihelyektől a legfinomabb pizzákig – ezt olvastátok a héten

Szerencsére ismét letelt a hét dolgozós része, már csak a hétvége vár ránk. Mielőtt beledobnánk magunkat a bulizásba, megmutatjuk, mely cikkeink érdekeltek titeket a legjobban ezen a héten. Íme a Ti top 5-ös listátok!

 

Így érezték magukat a sztárok a Balaton Soundon

A nyár egyik legbulisabb fesztiválja, a Balaton Sound a múlthéten sajnos véget ért, aki viszont ott volt, valószínűleg elég sokáig  nem fogja elfelejteni – ahogy az itt fellépő DJ-k sem. Nem hiszed? Pedig az Insta-bejegyzéseik szerint nekik is nagyon adta a buli.

A legjobb naplementenéző helyek Budapesten

Imádjuk, hogy nyáron még este 8 után is világos van. Jó ilyenkor kiülni egy kellemes helyre, és gyönyörködni a naplementében. Mutatunk is néhány helyet, ahol ezt megteheted.

A legjobb nyári randihelyszínek a fővárosban

Ugye milyen unalmas randihelyszín a mozi? Ne aggódj, ha nincs más ötleted, hogy hova vidd a szerelmedet, összegyűjtöttünk néhány ötletet. Ezek a helyek gondoskodnak a jó hangulatról, a többi már csakis rajtatok múlik.

Budapest titkai – Az I. kerület

Budapest titkai sorozatunkban ezúttal a város kerületeinek történetét és legjobb helyeit mutatjuk be. Elsőként a Budai Vár kerületét, az első kerületet mutattuk be.

Viva l’Italia! – A 6 kedvenc pizzázónk Budapesten

Legyen nyár vagy tél, ebéd vagy vacsora, egy finom pizzára sosem tudunk nemet mondani. Körbejártuk a várost, hogy kiderítsük, hol kaphatóak a legjobb pizzák. Íme, a mi top 6-os listánk.