Az idei év legnépszerűbb nyári úti céljai, az Airbnb szerint

Izgalmas listát készített a mindenki által jól ismert Airbnb: a tavalyi népszerű nyári úti célokat hasonlította össze az ideiekkel, majd rangsorolta azokat, amelyek tavaly ugyan még nem, idén azonban már örvendhetnek a hirtelen jött népszerűségnek, ami a toplista élére tette őket. Következzenek 2017 felkapott nyári úti céljai, avagy azok a helyek, ahol hamarosan rengeteg turistával találkozhatunk.

Rosarito, Mexikó – Az USA déli határától csupán néhány mérföldre elhelyezkedő Rosaritot laza tengerparti városként tartják számon, telis-tele méregdrága üdülőkkel és a tenger gyümölcseit kínáló éttermekkel.

Destin, Florida, USA – Destin már egy ideje felkapott tavaszi és nyári úti cél az amerikaiak körében, idén mégis különösen megugrott a népszerűségi rátája. A golf szerelmesei hódolhatnak szenvedélyüknek, de az élénk kék vizű strandokat mindenki élvezni fogja.

Prince Edward, Kanada – A kanadai Prince Edward-szigetet a legtöbben valószínűleg Lucy Maud Montgomery Anne otthonra talál című 1908-as regényéből ismerik. Azt már kevesebben tudják, hogy a táj lélegzetelállítóan gyönyörű errefelé, amit kedves kisvárosok, tiszta partszakaszok és világítótornyok tesznek különlegessé.

Scarborough, Anglia – Scarborough a viktoriánus kor óta kedvelt tengerparti üdülőhely, ami ma már kortárs művészeti látnivalókkal is kecsegtet.

Hanoi, Vietnám – Több évszázados kulturális örökség, autentikus utcai piacok, széles művészeti paletta – ez várja a vietnámi fővárosba utazókat.

Johor Bahru, Malajzia – Sokáig fejetlenségéről volt ismert a maláj város, az utóbbi néhány évben azonban újjászületett.

Levanto, Olaszország – A hegy lábánál fekvő Levanto kevésbé felkapott, mint a szomszédos Cinque Terre, de egyébiránt semmiben nem marad le az olasz turistaparadicsomhoz viszonyítva.

Tainan, Tajvan – Utazók tömkelege látogat el Tainanba, hogy megcsodálják évszázados templomait és erődítményeit.

Salou, Spanyolország – Salou egy békés tengerparti kisváros a Costa Doradan, Tarragonától délre. A közeli vidámparkok miatt tökéletes nyári úti cél kisgyermekes családok számára is.

Le Ciotat, Franciország – A Francia Riviéra romantikus kisvárosában található az Eden Theatre, a világ egyik legrégebbi működő mozija.