Egymásra találtak A Gyűrűk Ura sztárjai

15 éve mutatták be A Gyűrűk Ura első részét. Az eltelt idő alatt két dolog biztosan nem változott: rajongásunk a történet iránt, és a szereplők barátsága.  A film főszereplői nem felejtkeztek el a különleges évfordulóról: Orlando Bloom, Elijah Wood, Dominic Monaghan és Viggo Mortensen újra találkoztak egymással.

Két hobbit, egy vadász és egy tünde ünnepelte meg A Gyűrű Szövetsége film másfél évtizedes évfordulóját. A sztárok a valószínűleg a film egyik forgatási helyszínén találkoztak, ahol megpróbálták eljátszani a mozi egyik jelenetét, méghozzá a félelmetes móriás harcot (bár maszkok és díszlet nélkül nem igazán rettentünk meg a képektől.)

They have a cave troll. @theoneringnet @electrice @boydbilly @orlandobloom @empiremagazine #squadgoals

Dominic Monaghan (@dom_monaghan_) által közzétett fénykép,

Orlando Bloom, Elijah Wood, Dominic Monaghan és Viggo Mortensen A Gyűrűk Ura filmtrilógia óta nem dolgoztak együtt semmilyen filmben, így nagy lehetett az örömük, hogy ennyi idő után végre találkozhattak. Az egymásra találásról Dominic Monaghan több képet is feltöltött Instagram oldalára.

My captain. My king. @theoneringnet @empiremagazine

Dominic Monaghan (@dom_monaghan_) által közzétett fénykép,

A nosztalgia már csak azért is erősen élhetett bennük, mert mindannyiuk életében A Gyűrűk Ura jelentette a legnagyobb szakmai elismerést. Kár, hogy J. R. R. Tolkien már meghalt, és nem tudja gyorsan négyrészesre bővíteni a trilógiát.