4 újonnan nyílt reggelizőhely Budapesten, ahova élmény betérni őszi reggeleken

Ha bearanyoznátok valamelyik hűvösebb őszi napotokat egy remek kávéval kísért hangulatos reggelivel, íme négy újonnan nyílt reggelizőhely, amiben nem fogtok csalódni!

Terike és Ferike reggelizője

Az újlipótvárosi Balzac és Tátra utca sarkán nyitott meg a környék egyik családias helyszíne, Terike és Ferike reggelizője. A vendégek szerint is határtalan kedvességgel életre hívott reggelizőben nemcsak remek kávéval, de éhségűző szendvicsekkel, kekszekkel és süteményekkel, legfőképp pedig  házias ízekkel várják az éheseket. Ha egy hangulatos korai reggelire vágytok, netalán napközben szeretnétek csillapítani finom falatokkal az éhségeteket, egy-két kedves mosoly kíséretében mindenképp térjetek be hozzájuk, akár négylábú kedvencetek társaságában!

1136 Budapest, Balzac utca 42. | Facebook

Fotó: Terike és Ferike reggelizője

CONI Bar & Brunch

A belvárosi Sas utcába legalább annyira érdemes betérni egy mennyei reggeli reményében, ha méltóképp szeretnétek indítani a napot. A nemrég megnyílt CONI Bar & Brunch szezonálisra hangolt őszi kínálatában lélekmelengető kávékkal, forró italokkal, habkönnyű palacsintákkal és villásreggelik számtalanjával éppúgy indíthatjátok a napot. A kedves kiszolgálás természetesen csak a hab a tortán, a napotokat itt egészen biztosan bearanyozhatjátok, legyen szó egy ropogós granoláról, kiadós angol reggeliről vagy egy klasszikus tojásételről.

1051 Budapest, Sas u 9. | Facebook

Fotó: CONI Bar & Brunch

Még 1 Kifli-t kézműves pékség

Azok a fővárosiak, akik ismerik a Diósdi Kiskiflit, netalán volt már szerencséjük a Törökbálinti Nagykifli kínálatát megkóstolni, jó hír, hogy Budafokon nem is olyan régóta, Még 1 Kifli várja őket rendkívül ínycsiklandó kínálattal. A Nagytétényi úton található kézműves pékségben egymást érik a friss és illatos kovászos kenyerek, minőségi pékáruk és világbajnok sütemények. A finom falatok mellé természetesen nagyszerű kávé jár, amit tavasszal és ősszel a napsütötte teraszon, a hidegebb időben pedig a nosztalgiát nem nélkülöző belső térben fogyaszthattok el.

1222 Budapest, Nagytétényi út 48-50. | Facebook

blank
Fotó: Még 1 Kifli-t kézműves pékség

Croi Pékség és reggeliző

A mesebelien hangzó, XI. kerületi Szedersor utcában találjuk a Croi Pékség és reggelizőt, mely megnyitása óta számtalan vendég szívét megdobogtatta már. A New York rollokkal hódító reggelizőben minden finomság helyben és frissen készül a vendégek nagy-nagy örömére, akik első látogatásuk után rendre a következő reggeli időpontját tervezgetik. Az édes és sós rollok mellett szendvicsek, focaccia, ropogós kenyerek és bagettek, remek kávé, letisztult enteriőr és mosolygós kiszolgálás vár rátok!

1118 Budapest, Szedersor utca 1.

@croi.pekseg.reggelizo

Megnyitotta kapuit a #Croi reggeliző és pékség, ahol mindent megtalálsz 😍🙏 #fyp #pekseg #cukraszda #reggeliző #brunch #budapest #hjn😁

♬ Italian Food – Kley Kley

Ha a fővárostól egy karnyújtásnyira merülnétek el az újdonságokban: