10 fergeteges új sorozat és évad a Netflixen 2024 őszén, amit hiba kihagyni

Összegyűjtöttük nektek a legjobb új sorozatokat és évadokat a Netflixen 2024 őszén. Van köztük dráma, vígjáték, romantikus és krimi is – így mindenki találhat kedvére valót.

A legjobb új sorozatok a Netflixen 2024 őszén

Szörnyetegek: A Lyle és Erik Menendez-sztori

Megtörtént bűnesetet feldolgozó lebilincselő dráma a Menendez fivérek életéről, akiket börtönbüntetésre ítéltek szüleik brutális 1989-es Beverly Hills-i meggyilkolásáért.

A tökéletes pár

Amelia Nantucket egyik legvagyonosabb családjába készül beházasodni, mígnem egy megdöbbentő haláleset felborítja az esküvőt – és mindenki gyanúsítottá válik.

Bármit, csak ezt ne

Miután egy szabadelvű podcaster és egy szinglivé vált rabbi egymásba szeretnek, már csak az a kérdés, hogy a kapcsolatuk túléli-e különböző életstílusukat és kotnyeles családjukat.

új netflix sorozatok 2024 ősz

KAOS

Amikor az Olümposzon eluralkodik a káosz, a mindenható Zeuszon pedig elhatalmasodik a paranoia, három halandónak kell a kezébe vennie az emberiség jövőjét.

A legjobb új évadok 2024 őszén a Netflixen

Emily Párizsban (4. évad)

Új szenvedély. Új divat. Új Emily? Egy bátor amerikai marketingszakember a szárnyait próbálgatja az életben és a szerelemben, miután megkapja álmai állását Párizsban.

Egy másik énem (2. évad)

Három barát egy tengerparti városba érkezik, ahol kapcsolatba kerülnek spirituális énjükkel, és hirtelen szembesülnek családjuk múltbéli, feldolgozatlan traumáival.

új netflix sorozatok 2024 ősz

Fülig beléd zúgtam (3. évad)

A felnőtté válásról szóló sorozatban Charlie és Nick rájön, hogy barátságukból több is lehet, miközben igyekeznek megtalálni helyüket az iskolában és a szerelemben.

Vikingek: Valhalla (3.évad)

Száz évvel a Vikingek története után felbukkan a legendás hősök újabb generációja, hogy kezébe vegye a saját sorsát – és történelmet írjon.

Cobra Kai (6. évad)

Esküdt ellenségek. Háborúzó dódzsók. Friss vér. A Karate kölyök-filmeket folytató sorozat, melyben Daniel és Johnny újra felszítják a régi West Valley-i rivalizálást.

Az Esernyő Akadémia (4. évad)

Apjuk halála újra összehozza a rendkívüli képességű, elhidegült testvéreket, döbbenetes családi titkokat fedeznek fel – és egy, az egész emberiséget fenyegető veszélyt.

További zseniális sorozatok 2024-ben a Netflixen: