13 zseniális új sorozat és évad a Netflixen 2024-ből, amit hiba lenne kihagyni

Összegyűjtöttük nektek a legjobb új sorozatokat és évadokat a Netflixen 2024-ből. Van köztük dráma, sci-fi, vígjáték, kosztümös és krimi is – így mindenki találhat kedvére valót. 

A legjobb új sorozatok a Netflixen 2024-ben

A 3-test-probléma

Öt briliáns jó barát kontinenseken és évtizedeken átívelő, világnézetünket alapjaiban megrengető felfedezést tesz, amely felfedi egy közelgő fenyegetés jelenlétét is.

Bodkin

Egy szedett-vedett podcastercsapat titokzatos, évtizedekkel ezelőtti eltűnések nyomába ered egy bájos ír kisvárosban, amely sötét, vészterhes titkokat rejteget.

Úriemberek

Amikor az arisztokrata Eddie megörökli a családi birtokot, rá kell döbbenie, hogy az egy hatalmas marihuánabirodalomnak ad otthont, a tulajdonosok pedig nem mennek sehová.

Szarvasbébi

Amikor a nehézségekkel küszködő humorista jót tesz egy sebezhető nővel, fojtogató megszállottságot vált ki belőle, ami félő, hogy mindkettőjük életét tönkreteszi.

Halott Fiúk Nyomozóiroda

Két tiniszellem közösen dolgozik egy tisztánlátóval, hogy rejtélyeket oldjanak meg természetfeletti ügyfeleiknek – mígnem egy nagy hatalmú boszorkány bezavar a terveikbe.

A 601-es járat eltérítése (minisorozat)

Miután eltérítik a gépüket, két légiutas-kísérő megpróbál túljárni a merénylők eszén, miközben intenzív tárgyalások folynak égen és földön egyaránt. Megtörtént események alapján.

Az Asunta-ügy (minisorozat)

Nem sokkal azután, hogy két szülő bejelenti 12 éves lányuk, Asunta eltűnését, ők lesznek a nyomozás gyanúsítottjai. Megtörtént események alapján.

Talpig férfi (minisorozat)

Egy kegyetlen ellenségekkel és hirtelen csőddel szembenéző atlantai ingatlanmágnás mindent megtesz azért, hogy visszakapaszkodjon a csúcsra, amikor a birodalma darabokra hullik.

A legizgalmasabb új évadok 2024-ben a Netflixen

A Bridgerton család (3. évad)

Miközben minden első bálozó azon igyekszik, hogy ő legyen a szezon ékköve, egy kettős életet élő mimóza titkok és meglepetések közepette előbújik rejtekéből.

Fülig beléd zúgtam (2. évad)

A felnőtté válásról szóló sorozatban Charlie és Nick rájön, hogy barátságukból több is lehet, miközben igyekeznek megtalálni helyüket az iskolában és a szerelemben.

Sorozatok 2024 május

Lupin (3. évad)

Assane Diop, az úri tolvaj Arsène Lupin kalandjaiból merít ihletet, amikor bosszút áll az igazságtalanságokért, amelyeket egy gazdag család követett el az apja ellen.

Legjobb sorozatok 2024

Better Call Saul (6. évad)

A Breaking Bad Emmy-díjra jelölt előzménysorozatából megtudhatjuk, hogyan vált Jimmy McGill kisstílű ügyvédből az erkölcsileg nem épp feddhetetlen Saul Goodmanné.

Legjobb netflix sorozatok 2024

Szerelem vagy kötelesség (3. évad)

Wilhelm herceg beilleszkedik a rangos, bentlakásos Hillerska iskola életébe, de az, hogy szíve parancsát kövesse, a vártnál nagyobb kihívásnak bizonyul.

Új Netflix sorozatok 2024

További szuper 2024-es sorozatok a Netflixen: