15 lebilincselő, új bűnügyi és krimisorozat 2024-ben a Netflixen és társain

Összegyűjtöttünk nektek több mint egy tucat izgalmas új bűnügyi és krimisorozatot, amik 2023-ban, vagy 2024-ben indultak és elérhetőek magyar nyelven vagy felirattal a streamingszolgáltatóknál (Netflix, HBO Max, Disney+, Apple TV+).

Berlin (Netflix) (IMDb: 7,0)

A fénykorát élő Berlin és mesteri csapata Párizsban gyűlik össze, hogy az egyik legnagyszerűbb tervét végrehajtva egyetlen éjszaka alatt 44 millió eurót érő ékszert raboljanak el.

Szerelem és halál (HBO Max) (IMDb: 7,5)

Két templomba járó házaspár élvezi a békés texasi kisvárosi családi élet örömeit, amíg egyikük a kezébe nem vesz egy fejszét.

Griselda (Netflix) (IMDb: 7,3)

A megtörtént eseményeken alapuló dramatizált sorozat Griselda Blanco utazását mutatja be a kolumbiai Medellíntől Miami legnagyobb drogbirodalmának vezetéséig.

The Good Mothers (Disney+) (IMDb: 7,6)

Az igaz történeten alapuló sorozat három bátor nő életét meséli el, akik a ‘ndrangheta maffián belül nőttek fel, és úgy döntöttek, hogy együttműködnek Anna Colace ügyésszel, aki nemrég érkezett Calabriába. Három nő története, akik az életüket és gyermekeik jövőjét kockázva megpróbálják meggyengíteni a bűnszövetkezetet.

új sorozatok a netflixen 2024

Nem versz át (Netflix) (IMDb: 6,8)

Amikor az exkatona Maya egy rejtett babafigyelő kamerán keresztül megpillantja brutálisan meggyilkolt férjét, feltárul előtte egy mélyen a múltban gyökerező halálos összeesküvés.

A gonosz gyermekei (HBO Max) (IMDb: 8,3)

Egy álarcos gyilkos megöl egy prominens politikust, és egy régi aranyérmét hagy a kezében. A védőügyvéd, Nikola Bobic egy veszélyes játékba keveredik.

Legjobb Netflix sorozatok magyarul 2024

Drága gyermek (Netflix) (IMDb: 7,3)

Egy titokzatos nő menekülése szörnyű fogságából új, sötét igazságok felé vezető támpontot nyújt a nyomozóknak egy megoldatlan, 13 évvel korábbi eltűnéssel kapcsolatban.

A gyilkos csodaszer (Netflix) (IMDb: 7,3)

Az Amerikát sújtó opioidjárvány okai és következményei bontakoznak ki ebben a drámasorozatban, amely annak okozóit, áldozatait és az igazság után nyomozó ügyvédet követi nyomon.

Bűnügyi nyilvántartás (Apple TV+) (IMDb: 7,2)

London szívében egy névtelen telefonhívás két briliáns nyomozót – egy fiatal, pályája elején járó nőt és egy jó kapcsolatokkal rendelkező, jó hírnevét mindenáron megőrizni akaró veterán férfit – állít össze azzal szemben egy régi, hibás ítélet kijavításáért folytatott küzdelemben.

Legjobb Netflix krimisorozatok magyarul 2024

A Sun fivérek (Netflix) (IMDb: 7,6)

Amikor a családját célba veszi egy rejtélyes ellenség, egy tajpeji triádtag Los Angelesbe megy, hogy megvédje csökönyös anyját és mit sem sejtő öccsét.

Látszólag normális (Netflix) (IMDb: 6,9)

Egy látszólag tökéletes család világa darabokra hullik, amikor egy sokkoló gyilkosság kapcsán bebizonyosodik, hogy borzalmas tettekre is képesek, hogy megvédjék egymást.

Leszámolás Marseille-ben (Netflix) (IMDb: 7,0)

Miközben egy elvetemült drogkereskedő megpróbálja leigázni Marseille-t, egy szélhámos rendőrkapitány és vagány csapata felvesz egy újoncot, akinek megvannak a maga elképzelései.

Testek (Netflix) (IMDb: 7,3)

Négy nyomozó. Négy történelmi kor. Egy holttest. Britannia jövőjének megmentéséért meg kell oldaniuk a gyilkosságot, amely először megváltoztatta a történelem menetét.

Az agyafúrt vagány (Disney+) (IMDb: 8,0)

Jack Dawkins az agyafúrt vagány, aki zsebtolvajlásban edzett ujjait sebészként használja. Döntenie kell egy lehetetlen szerelem és titkos vágya tárgya, a bűnözői alvilág között. Ehhez viszont agyafúrtság szükséges.

Új bűnügyi sorozatok 2024

Becsületkódex (Netflix) (IMDb: 7,2)

Ahhoz, hogy áttörést érjenek el egy nagyszabású rablás ügyében zajló nyomozásban, a szövetségi ügynököknek kreatív módszerekhez kell folyamodniuk.

+1 sorozat a Netflixen, amit nagyon várunk és 2024 áprilisán mutatják be: