Autentikus bajor hangulattal és sörkülönlegességekkel vár a Hoptoberfest szeptember végén

A kraft sörök iránt egyre növekvő érdeklődés hívta életre a Hoptoberfestet, amely 2024 szeptemberében ismét megnyitja kapuit. A fesztivál különleges élményt kínál mindazoknak, akik szeretik a prémium, kézműves söröket és az autentikus bajor hangulatot.

Fotó: HopTop Brewery

Szeptember 27. és 29. között egyedülálló élmény keretében kóstolhattok bele ezúttal is a kraft sörök világába a Maglódi úton található HopTop sörfőzdében, ahol a sörök mellett a gasztronómia és a maradéktalan kikapcsolódás is fontos szerepet kap.

Sörfesztiváli hangulat és gasztronómiai különlegességek

A Hoptoberfest alkalmával közvetlenül a gyárból, frissen csapolva, közel 30-féle sör közül válogathatnak az érdeklődők, beleértve a népszerű „Barrel Pig” hordóérlelt söröket is, melyek gazdag, komplex ízvilágukkal hódítják meg a sörkedvelők szívét.

Fotó: HopTop Brewery

A fesztiválhétvége során a legizgalmasabb sörkülönlegesség egy zelleres savanyú sör lesz, amely igazi meglepetés lehet a kísérletező kedvűek számára.

A látogatóknak ezen kívül igazi bajor sörfesztiváli élményben lesz majd részük szeptember utolsó hétvégéjén, ahol egyliteres korsókban kínált Helles típusú sörrel, bajor finomságokkal, pereccel és kolbásszal, a Billog jóvoltából pedig prémium bölényburgerrel ismerkedhetnek meg.

Családbarát programok és ingyenes sörgyártúrák

Családbarát rendezvény lévén a legkisebbek számára is számos program áll majd rendelkezésre: ugrálóvár, arcfestés és gyerekkoncertek színesítik a hétvégi programot.

A fesztiválhétvége alatt tíz alkalommal ingyenes, de regisztrációhoz kötött sörgyártúrákon vehetnek részt a látogatók, ahol közvetlen betekintést nyerhetnek a sörfőzde működésébe.

blank
Fotó: HopTop Brewery

A gasztronómiai ínyencségek mellett zenei élményekből sem lesz hiány a Hoptoberfest ideje alatt, melyről a Melody Maker popzenekar, a rockabilly stílusú Tom White and the Mad Circus, a klasszikus októberfesztes hangulatról pedig sramlizenekar gondoskodik majd.

Az idei évben újdonságként a bányabejárat most először debütál majd szabadtéri színpadként, ami egyedi atmoszférát kölcsönöz az eseménynek.

Kikapcsolódás nagyobb baráti társaságok számára

Az esemény még kényelmesebb és emlékezetesebb lehet a cégek és baráti társaságok számára, hiszen előzetesen lehetőség van sörpadok bérlésére is, így garantált helyet biztosíthatnak maguknak a fesztivál forgatagában.

blank
Fotó: HopTop Brewery

A fesztivállal kapcsolatos további részleteket az esemény Facebook-oldalán ide kattintva, a regisztrációval kapcsolatos részleteket pedig a weboldalon ezen a linken találjátok.

Ha nagyszerű élményeket kerestek az ősz további részére: