Budapest egyik legújabb skybarja napvégi kikapcsolódáshoz és zártkörű rendezvényekhez

Jól jönne egy új helyszín az esti találkozóhoz, vagy helyszínt kerestek az évvégi céges bulihoz, családi vagy épp baráti összejövetelhez? A TRIBE Budapest Stadium Hotel büszkesége, a Cloud IX, a főváros szívében található tetőtéri bár a hotel 9. emeletén helyezkedik el, a IX. kerületben.

Fotó: Tribe Skybar

Egy különleges bár a város felett

A Cloud IX egy fiatalos, modern és extravagáns skybár, amely remek helyszín lehet céges, baráti vagy épp családi eseményekre. A bár teljesen fedett, de kinyitható, és bárki betérhet hozzájuk egy-két italra, izgalmas falatokra a szállóvendégeken kívül is.

A skybár teljes egészében vagy részlegesen is kibérelhető. Mindezeken túl minőségi cateringet kínálnak, nyitottak a különböző elképzelésekre, nem mellesleg pedig szép panoráma várja a vendégeket.

Fotó: Cloud IX

Akár a közelgő ünnepi szezon eseményeinek is ideális helyszíne lehet a 100 fő befogadására alkalmas Cloud IX, hiszen különleges menüvel és italokkal várnak mindenkit, gondoskodva arról, hogy a vendégek tényleg felhőtlenül érezhessék magukat.

A helyszín kutyabarát és akadálymentesített, így mindenki számára kényelmet biztosítanak. A magas asztalok, puha kanapék, valamint hintaszékek tökéletes kikapcsolódást nyújtanak, miközben élvezhetjük a stílusos belső tereket és a csodálatos kilátást a városra.

A tökéletes rendezvényhelyszín

A Cloud IX Skybár nyitható tetőszerkezete miatt a programok megrendezhetőek a szabad ég alatt is, de szükség esetén a tető zárható, így az időjárás sem befolyásolja a terveket. Professzionális szolgáltatásaik biztosítják, hogy minden rendezvény személyre szabott legyen és a legmagasabb színvonalon valósuljon meg.

blank
Fotó: Tribe Skybar

Amikor éppen nem teljes területét bérlik ki, hogy privát rendezvények helyszíneként funkcionáljon, a Cloud IX bárki számára nyitva áll, és minden nap este 18 órától fogadja a vendégeket, beleértve a szállóvendégeket is. Az ideérkezők különleges signature koktélszelekcióból válogathatnak, melyet a 13-féle gin-tonic kínálat és az ínycsiklandó falatok tesznek igazán egyedivé. Emellett kiváló bor- és pezsgőkínálattal várják a látogatókat.

Rendezvények esetén akár 100 fő is élvezheti a Cloud IX stílust, minőséget, hangulatot és a fantasztikus kilátást, így ideális állófogadások, csapatépítők, valamint családi és baráti összejövetelek helyszínéül is. Ünnepeljétek az év utolsó heteit, napjait a fellegek között! Foglalásért és további információkért látogassatok el a Facebook-oldalukra!

Budapest panorámás street food hajóéttermét is érdemes kipróbálni: