Megnyitott Budapest legújabb steakétterme, ahol exkluzív gasztroélményekben lehet részünk

Október 3-án nyit a főváros legújabb steakétterme, a Steak & Love, ahol hangulatos környezetben, exkluzív felszolgálással és finomságokkal várnak titeket.

Fotó: Boldog Attila

A Szent István Bazilika szomszédságában található, 2018-ban megnyitott La Fabbrica étterem egyik korábban nem igazán használt termében kapott helyet a Steak & Love, ahol természetesen minden a steak körül forog.

Október 3-tól minden csütörtökön, pénteken és szombaton este 18:00-0:00 között élvezhetitek a zseniális fogásokat és a nem mindennapi felszolgálást a Bazilikával szemben.

Az egyedi hangulattal bíró étterem helyiségben a megszokottól eltérő szervizzel találkozhatnak a vendégek, hiszen az étlapon kizárólag köretek és saláták találhatóak, a hely alapját adó húskínálatról egyenesen a steak sommeliertől kaphattok bővebb felvilágosítást.

Ezt a szerepet Gál Józsi hentes tölti be, akit viccesen a város legnagyobb szájú henteseként is szoktak emlegetni és aki korábban a legendás MészárSteak henteseként szerzett hírnevet magának.

Fotó: Nyírő Simon

A vendégek az ő segítségével választhatják ki, hogy az érlelőhűtőből milyen típusú és mennyiségű húst szeretnének elfogyasztani, ezzel is biztosítva azt, hogy a tányérra kizárólag a legfrissebb és legfinomabb hús kerüljön.

A széles választékban a világ minden tájáról megtalálhatóak a legjobb marhahúsok, így felszolgálásra kerülnek japán, argentin, francia, olasz, amerikai és természetesen magyar húsok is.

blank
Fotó: Boldog Attila

Külön izgalmas program, hogy minden hónapban más-más égtájról hozzák el a legjobb minőségű marhahúsokat és a hozzájuk passzoló italokat, ezeket pedig egy vacsoraest keretein belül tudjátok megkóstolni.

Első alkalommal, október 10-én az USA-ba kalauzolják el a vendégeket, erről az eseményről bővebben ITT tudtok tájékozódni.

Az étterem főprofilját adó steak mellett a cél egy olyan étterem üzemeltetése, ahol nemcsak a tipikus húsimádó férfitársaságok találják meg a számításaikat, hanem azok is, akik randihelyszínt, vagy egy különleges családi vacsora helyszínt keresnek.



Fedezzetek fel még több újdonságot: