Jön A Kávé Napja programsorozat! – Kávéval telik meg az Akvárium szeptember végén

Magyarországon tizenkettedik alkalommal ünnepeljük a kávé világnapját A Kávé Napja esemény keretében. Szeptember 29-én, vasárnap hatalmas kávézóvá alakul az Erzsébet téri Akvárium, ahol hazai pörkölők, kávéforgalmazók, kávégép-kereskedők és baristák várják a közönséget.

Fotó: A Kávé Napja

A belépő ára rengetegféle finomságot magába foglal, a csúcsminőségű espressóktól a cascara kólán át a kávélikőrig. Sőt, érdemes a hónap végére időzíteni a kávébevásárlást, mivel számos olyan kávé érkezik kapszulás és szemes verzióban is, melyekkel az áruházak polcain nem találkozhatunk. Kávékészítő eszközöket is vásárolhatunk az egykaros espresso géptől kezdve a designer kotyogósokig.

Egész nap zajlanak a színpadi programok, a közönség pedig rengeteg izgalmas és hasznos információt gyűjthet össze a kávé világából, miközben felfedezi az ízléséhez passzoló termékeket az erősebb koffeinbombáktól a lágy pörkölésű, magashegyi kávékig.

Profi és amatőr tejhaböntő-baristák mérik össze tudásukat és persze a szerencséjüket a dobókockás Latte Art Throwdown pénzdíjas bajnokságon, a vállalkozó kedvű közönséget pedig egyszerűbb és nagyon szórakoztató Push for Change kapszulanyomó-verseny várja.

Az elővételes belépő ára 3500 Ft, a Tasting Table kísérőjegyek ára 2000 Ft, helyszínen pedig korlátozott számban, 4000 forintos áron értékesítenek napijegyeket.

Bővebb infó és részletes program a Facebook-eseménynél >>

Remek kávézók őszre a fővárosban: