5 szórakoztató beltéri program Budapesten, ami feldobja az őszi napokat

A kora őszi hűvösebb napok remek alkalmat kínálnak ahhoz, hogy beltéri programokkal üssétek el együtt az időt. Íme néhány ötlet, hogyan tehetitek színesebbé a szeptemberi napokat!

Locked Room & AROOM

A Locked Room és az AROOM szabadulószobái Budapest legnépszerűbb szabadulós élményei közé tartoznak, ahol a kaland és a kihívás garantált. A Locked Room 6-féle, változatos tematikájú szobát kínál, a krimik világától a misztikus történetekig, ahol minden perc számít. Az AROOM viszont valósághű díszleteivel és kreatív feladataival nyűgözi le a játékosokat, legyen szó bankrablásról vagy egy elfeledett templom titkairól, 8 küldetésen keresztül. Egy biztos: a logika, a csapatmunka és a gyors gondolkodás elengedhetetlen ahhoz, hogy időben kijussatok és teljesítsétek a küldetést!

1061 Budapest, Király utca 14. | 1061 Budapest, Székely Mihály utca 4. | Weboldal

Fotó: Locked Room

GamekaLand

Fedezzétek fel Európa első páros vetélkedőjét, ahol a televíziós játékok izgalmai életre kelnek! Nem kell hírességnek lennetek és egy villába költöznötök, hogy átéljétek a vetélkedők adrenalinját—most ti is részesei lehettek ennek a páratlan élménynek. Vajon ki boldogul jobban az Érzékek Kamrájában a vaksötétben, ahol tárgyakat kell kitapogatni? Ki oldja meg a Galaxis Rejtélyeit a csillagok között? A májusban megnyílt GamekaLand 390 négyzetméteren, a VI. kerület szívében vár, 4, 6 vagy akár 8 fős csomagokkal, 2-3 órás játékidővel. A játékok ideális kikapcsolódást nyújtanak baráti társaságoknak, családoknak, céges csapatoknak és pároknak. 10 éves kortól ajánlott a részvétel.

1065 Budapest, Nagymező utca 68. | Weboldal

Fotó: GamekaLand

Neverland

A Neverland 8-féle szabadulószobájában a valóság és a fantázia találkozik. Minden szoba egyedi történettel és kihívásokkal vár, legyen szó kalózok kincseiről, misztikus lényekről vagy különféle varázslatos világokról. Az ajtón belépve azonnal magával ragad majd benneteket a díszletek lenyűgöző részletessége és az egyes történetek izgalma, miközben különleges rejtvényeket kell megoldanotok, hogy kiszabaduljatok. Minden szoba más-más készségeket igényel: logika, csapatmunka és kreativitás nélkül nem juthattok tovább. Ez az élmény garantáltan próbára tesz és felejthetetlen kalandra hív!

1074 Budapest, Dohány utca 22-24. | Weboldal

Fotó: Neverland Bar & Escape Room

Macska Múzeum

A Macska Múzeum egy igazi különlegesség, ahol minden macskarajongó otthon érezheti magát. Ez a bájos kis múzeum a cicákat ünnepli, bemutatva a művészeti ábrázolásaikat, szobraikat és más macska tematikájú érdekességeket. A kiállítás különböző korokba és kultúrákba repíti a látogatókat, megmutatva, hogyan váltak a macskák az emberi történelem és művészet szerves részévé. Számos vidám és informatív részletet fedezhettek fel, miközben barátságos, különleges fajtájú cicák között tölthetitek el az időt. Sőt, interaktív programokkal, mint például hétvégi cicás élményfestéssel is várnak titeket, valamint a Rex Állatotthonnal karöltve hirdetik a cicaörökbefogadást.

1054 Budapest, Vadász utca 26. | Weboldal

Fotó: Cat Museum Budapest

Madame Tussauds

Világszerte látogatók milliói léptek már be a Madame Tussauds ajtaján, amióta az első viaszmúzeum több mint 200 évvel ezelőtt megnyitotta kapuit. Szerencsére már nem kell több száz kilométert utaznunk ezért a különleges élményért, hiszen a Dorottya utcában nézhetjük meg kedvenc sztárjaink tökéletes (viasz)másait. A kiállítás 8-féle tematikájú termen vezeti végig a látogatókat, miután pedig mind az 55 híres emberrel találkoztunk, különféle fotófalak, kávézó, viaszkézkészítő pult és ötletes ajándékokkal teli bolt vár ránk. Folyamatosan érkeznek új viaszfigurák, ősszel Harry Styles-t köszönthetitek!

1051 Budapest, Dorottya utca 6. | Weboldal

Fotó: Madame Tussauds Budapest

Ezeket a kiállításokat érdemes megnézni idén szeptemberben: