Nem mindennapi éjszakai program vár a mesébe illő Festetics-kastélyban

A nagy sikerű Festetics-kastély éjszakája rendezvény 2024-ben újra visszatér, és izgalmas programokkal csábít mindenkit Dégre, Magyarország legszebb angolparkjába. 

Fotó: NÖF

Július 6-án, este 18:00-23:00 között ismét megrendezésre kerül a jó hangulatáról híres este, ahol különböző, nem mindennapi programoknak köszönhetően szerezhettek felejthetetlen pillanatokat.

Az est során élő történelmi program keretében a látogatók megismerhetik a századforduló gasztronómiáját, a hétköznapi élet, a divat és a szépségápolás érdekességeit, sőt még a cirkuszi életbe is betekintést nyerhetnek.

Ha már cirkusz, cirkuszi előadás is vár az ide látogatókra, hiszen bűvész-, erőember-, tűznyelő- és artistabemutatók várják a közönséget látványos éjszakai showműsorral, tűzfújással, akrobata- és zsonglőrszámokkal.

Természetesen a zene sem marad el: Hangácsi Márton énekes-gitáros koncertjén most a megszokott akusztikus előadásmód helyett a dalokat modern átgondolásban, gazdagabb hangszerelésben hallgathatják az érdeklődők. Zárásként DJ Jámbor gondoskodik a jó hangulatról és az éjszakába nyúló bulizásról.

A finom falatokról a Páskom 1802 Gasztroműhely kifejezetten a rendezvényre kifejlesztett Hot-Dég ételével gondoskodik, emellett pedig a kastély kávézója finom borokkal, koktélokkal és desszertekkel készül.

Mindezek mellett a rendezvény ideje alatt csónakázási lehetőség, kézikomphasználat, szelfigép, titkos tárlat, valamint parkvezetés is elérhető lesz.

Még több információ >>

Még több kulturális program júliusban: