Egész napos légi parádéval és ingyenes, családi programdömpinggel indul a nyár Budaörsön

Az egész napos ingyenes repülőnapon izgalmas légi parédéval, különleges légi és földi bemutatókkal, kiállítással és gyermekprogramokkal várják az érdeklődőket.

Budaörsi Airshow, repülőnap, légiparádé, családi program
Fotó: Budaörsi Airshow

Július 22-én csatoljátok be öveiteket és vegyétek az irányt Budaörs felé, ahol repülőgépekkel telik meg az égbolt. A hatodik Budaörsi Airshown a repülés szerelmesei lenyűgöző műrepülő-bemutatóknak lehetnek részesei.

Besenyei Péter, Rohács Tamás és Vári Gyula bemutatói kápráztatják el a közönséget, de idén a Flying Bulls Aerobatic Team és a Baltic Bees Jet Team is felbukkan Budaörs egén.

A Budaörsi Repülőtér megtelik veterán és új repülőgépekkel, civil és harci légijárművekkel, míg a földi járművek rajongóit katonai gépjárművek kiállítása várja. Lesz ballonvadászat, Kamov-bemutató, MVM Helikopter-bemutató, sőt lehetőség nyílik helikopteres sétarepülésre is.

Az aprónépet gyermeksziget, gokart és repülős kvíz szórakoztatja, amíg a szülők a gasztroudvarban szusszannak picit. További részleteket és egyéb információkat Facebookon találtok.

Ne maradjatok le a nyár legnagyobb családi kalandjáról: