9+1 hangulatos kertmozi Budapesten, ahol a csillagos égbolt alatt élvezhetjük a filmeket

Filmrajongók, figyelem! Összegyűjtöttük nektek azokat a nagyszerű szabadtéri helyszíneket Budapesten, ahol a szabad ég alatt, friss popcornt ropogtatva gazdagodhattok szuper filmes élményekkel.

Hunyadi téri kertmozi

A VI. kerület szívében is mozizhatunk a csillagok alatt idén nyáron. Az Oktogontól egy karnyújtásnyira, városias, mégis zöld környezetben élvezhetjük az este 9 órakor kezdődő vetítéseket, melyek között felsorakozik a Casablanca, a Larry, a Lesz ez még így se!, a Csillag születik, és ez még nem minden!

Moziműsor >>

kertmozi budapest 2024
Fotó: Eötvös10 Facebook

Budapest Garden Kertmozi

A Garden nyári programjai közül idén sem maradhat el az ingyenes kertmozi, ami egy igazi kuriózum a budapesti programkínálatok között, popcornnal és nyugágyakkal. Az elkövetkezendő hetekben olyan klasszikusok színesítik a listát, mint a Cool Túra (2000), a 8 mérföld (2002) vagy a Bridget Jones naplója (2001). A filmeket magyar szinkronnal, legtöbbször angol felirattal játsszák.

1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 125. | Weboldal

Szabadteri mozi 2024
Fotó: Budapest Garden Facebook

Meccsnéző helyek Budapesten:

Aeropark

Két tematikus hétvégi nappal készülnek a filmrajongóknak az Aeroparkban idén nyáron. Elsőként június 29-én két legendás Bujtor István-film vár rátok. Mivel ezekben a filmekben meghatározó szerepet játszanak a korabeli, ikonikus járművek, a vetítések előtt Zsiguli mustrát tartanak a helyszínen, de ti is érkezhettek más hasonló, a filmekben feltűnő márkákkal vagy oldtimerekkel. Július 13-án este először visszarepülhettek a 80-as évekbe a Top Gunnal, majd folytathatjátok a kertmozizást a a 2022-ben bemutatott Top Gun: Maverickkel.

1185 Budapest, BUD Nemzetközi Repülőtér | Weboldal

kertmozi budapest 2024
Fotó: Aeropark Facebook

VÁRkert Mozi

Lenyűgöző környezetben filmezhetünk idén nyáron is a Várkert Bazár kertmozijában. Július 3-án és 4-én a Lefkovicsék gyászolnak című új magyar filmet, 31-én a Mesterjátszmát, július 17-én és 18-án pedig akár a Friss Hús filmes alkotásait is végigkövethetjük ezen a festői helyszínen. Augusztusra és szeptemberre is tartogatnak filmes meglepetéseket, a részletes műsorbontásról ITT tájékozódhattok.

Weboldal >>

Szabadteri mozi 2024
Fotó: Várkert Bazár Facebook

Városmajori Kertmozi

A Városmajori Szabadtéri Színpad egy igazán különleges kertmozis ötlettel állt elő június 19-ére. Ezen az egy napon megtekinthetjük ugyanis a nagy sikerű Kincsem című magyar filmet, miközben a a Hrutka Róbert zeneszerző által komponált zenéket élőben játssza a Duna Szimfonikus Zenekar. Jegyvásárlás ITT. Ezen az időponton kívül július 19-én a Ki hitte volna? című francia vígjátékot láthatjuk a kertmoziban, erről bővebb információkat ITT olvashattok.

Weboldal >>

Városmajori Kertmozi
Fotó: Városmajori Szabadtéri Színpad Facebook

Virág Benedek Ház Kertmozi

A nosztalgikus hangulat garantált a Virág Benedek Ház Retro Kertmozijában. Idén nyáron A tanú, a Habfürdő és az Egészséges erotika van porondon, de a kínálat még bővülhet, ezért érdemes figyelni a moziműsort. A belépőjegy egységesen 1000 forintba kerül. Azok, akik pedig filmes tudásukat szeretnék tesztelni, június 27-én megtehetik, további információ ITT.

Moziműsor >>

Virág Benedek Ház Kertmozi
Fotó: Virág Benedek Ház Facebook

PikNik Mozi

A PikNik Mozi ingyenes, szabadtéri vetítéseibe az ország több pontján is belefuthatunk, Budapesten pedig Kőbányára, Pesterzsébetre és Óbudára is elhozzák a felejthetetlen kertmozihangulatot. Minden helyszínen más-más, nagy sikerű filmeket tekinthetünk meg, bővebb infót a PikNik Mozi Facebook-oldalán találtok!

Moziműsor >>

PikNik Mozi
Fotó: PikNik Mozi Facebook

Magyar Zene Háza

A számtalan izgalmas koncert mellett idén nyáron sem maradhat el a Magyar Zene Házának teraszán kialakított kertmozi. Az ingyenes filmvetítések között például az 1982-es Omega, Omega, Omega, az együttes 20. évfordulójára készült dokumentumfilm is szerepel, sőt, a Dívák & Ikonok című kiállításhoz tematikus filmvetítések is társulnak: a Déryné, a Hamvadó cigarettavég és a Te rongyos élet.

További információk >>

Magyar Zene Háza
Fotó: Egy jó kép az utazásról

Lenyűgöző vetítéseknek is szemtanúi lehetünk a Magyar Zene Házában:

Városháza Kertmozi

Kertmozizzatok a belváros szívében, a Városháza udvarán! A szabadtéri vetítések június 20-tól indulnak olyan magyar újdonságokkal, mint a Cicaverzum vagy a Kék pelikán. De nem érdemes lemaradni a Furiosa, a premier előtt vetített Kivérző szerelem és az Austin Butler főszereplésével leforgatott Motorosok című filmremekekről sem. Jegyek már kaphatók IDE kattintva.

Moziműsor >>

Városháza Kertmozi
Fotó: Friss Hús Facebook

+1 Paramount Nyári Mozi, Akvárium Klub

Június 28-án összesen nyolc magyar városban kertmozizhatunk a Paramount Nyári Mozijának jóvoltából. Budapesten az Akvárium Klub ad otthont az eseménynek, az általuk kiírt szavazás alapján pedig a Top Gun: Maverickre esett a közönség választása. A mozi előtt egy kis kvízre invitálnak benneteket, ahol megcsillogtathatjátok filmes műveltségeteket, a legjobbak pedig egy páros Cinema City-belépővel lesznek gazdagabbak. Markoljatok bele az ingyen popcornba, és élvezzétek a szabadtéri vetítések összehasonlíthatatlan hangulatát! Az esemény ingyenes, de érdemes időben érkezni a legjobb helyekért!

Facebook-esemény >>

Akvárium Klub
Fotó: Akvárium Klub Official Facebook

Ingyenes szabadtéri programokkal vár a belváros kedvenc kertje: