10 lebilincselő új sci-fi és fantasy sorozat a Netflixen és társain 2024-ben

Összegyűjtöttük nektek a legjobb, legizgalmasabb új sci-fi és fantasy sorozatokat, amik megtalálhatóak a legnépszerűbb streamingszolgáltatók (Netflix, Disney+, Apple TV+) kínálatában.

Sötét anyag (Apple TV+)

Ebben az izgalmas thrillerben Jason Dessent elrabolják élete egy alternatív változatába. Hogy visszatérhessen igazi családjához, gyötrelmes utazásra indul, hogy megmentse őket a lehetséges legfélelmetesebb ellenségtől: saját magától. Készült Blake Crouch nemzetközi bestsellerje alapján.

Misztikus sci fi sorozatok

Ki vagy, doki? (Disney+)

A Doktor és társa időben és térben utaznak, hihetetlen barátokkal és ellenségekkel találkoznak. A széria még 1963-ban indult a BBC-n és mindig más főhősseltér vissza.

Ki vagy, doki? (Disney+)

A jel (Netflix)

Egy űrhajósnő eltűnése után a családja kétségbeesett nyomozásba kezd. De minél több dolgot sikerül kideríteniük, annál nagyobb veszélynek teszik ki magukat – és a világot.

Echo (Disney+)

Mayát üldözi Fisk bűnszervezete, ezért hazatér, hogy szembenézzen a családjával és a múltjával. Ez a Marvel által készített tizedik televíziós sorozat, amely a moziuniverzum történéseihez csatlakozik.

Új fantasy sorozatok 2024

Avatár – Az utolsó léghajlító (Netflix)

Az Avatár néven ismert fiatal fiúnak el kell sajátítania a négy elemi erőt, hogy megmentsen egy háborúban álló világot és megküzdjön a könyörtelen ellenséggel.

A 3-test probléma (Netflix)

Öt briliáns jó barát kontinenseken és évtizedeken átívelő, világnézetünket alapjaiban megrengető felfedezést tesz, amely felfedi egy közelgő fenyegetés jelenlétét is.

Ahsoka (Disney+)

Az egykori jedilovag, Ahsoka Tano egy a sérülékeny galaxist fenyegető veszély után kutat. A sorozat a Csillagok háborúja franchise része és A Jedi visszatér utáni években játszódik.

Új sci fi sorozatok 2024

Titkos invázió (Disney+)

Nicky Fury értesül róla, hogy alakváltó skrullok egy csapata titkos földi inváziót tervez. Ez a Marvel által készített kilencedik televíziós sorozat, amely a moziuniverzum történéseihez tartozik.

Legjobb sci fi sorozatok Netflix, Disney+

Libabőr (Disney+)

Egy csapat tinédzsernek össze kell fognia, hogy megmentsék a várost, melyet kísért a múltja. R. L. Stine méltán népszerű tinihorror könyvsorozata alapján.

Legjobb fantasy sorozatok netflix 2024

Extrapolációk (Apple TV+)

A nyolc összefüggő, 33 évet felölelő történet azt meséli el nekünk, hogy bolygónk klímaváltozása milyen hatással lesz a családra, a munkára, a hitre — valamint a túlélésre.

netflix sci-fi sorozatok 2024

További szuper Netflix-sorozatokat találhatsz korábbi cikkünkben: