13 izgalmas új film a Netflixen 2024-ből, amit hiba lenne kihagyni

Összegyűjtöttük nektek a legjobb újonnan kikerült és új filmeket a Netflixen 2024-ből. Van köztük dráma, dokumentum, thriller, animációs film, sci-fi, vígjáték és krimi is – így mindenki találhat kedvére valót.

A legjobb új filmek a Netflixen 2024-ben

A gyönyörű játék

Amikor egy angol focicsapat Rómába utazik a Hajléktalanok világbajnokságára, tehetséges új játékosuknak el kell engednie a múltját, és meg kell tanulnia csapatban dolgozni.

A hercegnő és a sárkány

Egy fiatal nő házassága az elbűvölő herceggel a túlélésért folytatott ádáz küzdelemmé válik, amikor a lányt felajánlják áldozatul egy tűzokádó sárkánynak.

Szerető, zaklató, gyilkos

Fordulatos dokumentumfilm, amelyben egy szerelő először próbálja ki a netes párkeresést, majd megismerkedik egy nővel, aki túlzásba viszi a romantikus megszállottságot.

A nyolcas kód – 2. rész

Egy városban, ahol a képességekkel rendelkezőket elnyomják, egy volt bűnözőnek a gyűlölt drogbáróhoz kell fordulnia, hogy megvédjen egy lányt a korrupt rendőröktől.

Az űrhajós

Egy magányos asztronauta hat hónapja tartó szólóküldetésén szembesül a házasságát feszítő repedésekkel, egy űrhajóján felfedezett titokzatos lény segítségével.

Atlas

Egy terrorelhárítással foglalkozó elemző rájön, hogy a mesterséges intelligencia lehet az egyetlen reménye, amikor kudarcba fullad egy renegát robot elfogására irányuló küldetés.

Új animációs filmek 2024-ben a Netflixen

Orion és a Sötétség

Egy élénk fantáziával bíró fiú szembenéz félelmeivel egy felejthetetlen utazás során az éjszakában új barátjával, Sötétséggel, egy hatalmas, mosolygós lénnyel.

Thelma, az unikornis

Az előadói karrierről álmodó énekes póni már bemutatkozásakor hangos sikert arat, amikor csillogó unikornissá változik – de a sztárság felé rögös út vezet.

A Casagrande család – A film

A 12 éves Ronnie Anne egy mexikói születésnapi kiruccanáson véletlenül kiszabadítja a hegyekben rekedt félistent, és csak a családja segítségével tudja helyrehozni a dolgokat.

Korábbi filmek amik 2024-ban kerültek ki a Netflixre

Mesterjátszma

A Magyarország 1956-os szovjet megszállását követően vonattal menekülő szerelmespár rádöbben, hogy a sorsuk egy nagy kockázatokkal járó sakkjátszmán múlhat.

legjobb netflix filmek 2024 magyarul

Ahol a folyami rákok énekelnek

Egy nőt, aki egyedül cseperedett fel a vad észak-karolinai mocsárban, azzal gyanúsítanak, hogy meggyilkolt egy jómódú fiatalembert, aki a közeli városban lakott.

Netflix filmek 2024 május

Nyolcadik oldal

Az MI5 ügynöke, Johnny Worricker elkötelezett munkája irányába, de hűségét próbára teszik a Worricker-trilógia első filmjének eseményei.

új filmek a Netflixen 2024

Barbár

Egy fiatal nő házat bérel Detroitban, de amikor megérkezik, kiderül, hogy már lakik ott valaki, és ami még annál is rosszabb, jóval a padlódeszkák alatt – valami.

Netflix premierek 2024

Ha az új filmeket már végignézted, jöhetnek egy új sorozatok 2024-ből: