Hatalmas ősfák árnyékában vár Erzsébetliget ingyenes borfesztiválja idén júniusban

Az Erzsébetligeti Borfesztivál egy hangulatos és családias alkalom, ahol a jó magyar bor és gasztronómia, a zenei élet ismert fellépői garantálják a hamisítatlan fesztiválhangulatot. Június 7-én és 8-án délután és este ingyenes gyermekprogramok, kézműves foglalkozások, koncertek várják a kikapcsolódni vágyókat.

Fotó: Erzsébetligeti Borfesztivál

Hagyjátok magatok mögött a belvárost és a hétköznapok zaját, keressetek egy jó kis helyet, telepedjetek le és élvezzétek a liget zöldjét, a zenét, a nyár közeledtét és a közös pillanatokat az Erzsébetligeti Borfesztiválon!

Az Erzsébetligeti Borfesztivál 2024-es programja

Június 7., péntek

  • 18:00 – Shades of Blue(s)
  • 20:00 – Hot Jazz Band

Június 8., szombat

  • 11:00 – Kiflihajó
  • 14:30 – Open Mic Budapest
  • 16:00 – Validated zenekar
  • 18:00 – Kéknyúl
  • 20:30 – Magashegyi Underground

Az Erzsébetligeti Borfesztivál kiállítói

A borfesztiválon több mint 25 kiállítóval találkozhatnak a látogatók, amelyek név szerint a következők: a 21 Hordó Borászat, az Egersoul, az Egri Korona Borház, az Eklézsia Pincészet, a Günzer Tamás Pincészete, a Havas & Timár Pincészet, az Illés Borászat, a Katona Borház, a Koch Borászat-Villány, a LAPOSA, a Lisicza Borház, a Magyar Kézműves Manufaktúra, a Manna ABC, a Nimfeum Borászat, az Ősi Gábor Pincészete, a Pannonhalmi Borvidék, a Pátzay Borbirtok, a SAJGÓ Pincészet-OLASZLISZKA, a Sápi Tímea Kézműves Gyümölcsborok, a Termelők Háza/Dobosi Pincészet, a Tringa Borpince, a Vajdasági Magyar Borászok Egyesülete, a Velin Borászat, a Vinello Shop és a Winelife Borászat.

A koncertek és programok ingyenesen látogathatók, de a kóstoláshoz pohárjegyet kell váltani. Részletes program és előzetes jegyvásárlás: kulturliget.hu

Fedezzétek fel a XVI. kerület további kincseit: