Egy nem mindennapi nyárindító borünneppel vár a mesés Etyeki Kúria

Az Etyeki Kúria Borászat június 15-én rendezi meg az izgalmas ChardonnÉJ nevű eseményét az etyeki Öreghegyen található birtokán.

A bortörténelmi jelentőségű Öreghegyen található lenyűgöző kúria 1996 óta működik Etyeken, ahol a sauvignon blanc, a chardonnay és a pinot noir boraik és pezsgőik számítanak igazi különlegességnek. 

A kezdetben 2 hektáros etyeki terület mostanra 54 hektárt ölel fel, a borászat pedig nemcsak egyedülálló hangulata és mennyei borai miatt népszerű, hanem számos izgalmas programnak is otthont ad.

ChardonnÉJ – 2024. június 15. – Etyeki Kúria

Egy tökéletes nyárindító borünnep a június 15-én megrendezésre kerülő ChardonnÉJ, ahol 20 hazai és határon túli borászat és pezsgőpince mutatja be a kínálatában elérhető chardonnay csendesborokat és pezsgőket.

Az Etyeki Kúria mesés környezetébe a borok és pezsgők mellett gasztronómiai partnerek is érkeznek; az ételekről és kávékülönlegességekről a borászat saját vendéglátásán túl a Digó Pizza és az Etyeki Kávé gondoskodik, így garantáltan mindenki gasztronómiai élménnyel térhet haza.

A hangulatos minifesztiválon különlegességekből sem lesz hiány: a ButiqBar mixerei a házigazda chardonnay tételéből készített borkoktélokkal varázsolják el a közönséget.

A program sétálókóstolóval indul, a „Valami Amerika” felszabadult életérzésének megidézéséért és a felejthetetlen hangulatért pedig a BonBon együttes felel.

Idén először „Master” jegyek is elérhetők, melyekkel az esemény nyitása előtt egy órával lehet érkezni és megkóstolni a lounge-ban az Etyeki Kúria muzeális chardonnay tételeit.

További információt ITT találtok, jegyet vásárolni pedig IDE kattintva tudtok!

Még több szuper tavaszi program a fővárosban: