Páratlan borvacsorában lehet részünk Etyek panorámás birtokán

Az Etyeki Kúria Borászat április 12-én harmadik alkalommal rendezi meg méltán népszerű Szomszédok elnevezésű borvacsoráját az etyeki Öreghegyen található birtokán.

Ezen a különleges péntek estén Mérész Sándor főborász házigazdaként, Nyúlné dr. Pühra Beáta a szomszédos Nyakas Pincészet főborászaként kápráztatja el boraival, pezsgőivel az est vendégeit.

A borok ízvilágával harmonizáló ötfogásos vacsora Szucskó Bence chef konyhájából kerül az asztalokra. Az est karmestere Borsos Kitty, az Etyeki Kúria Borbár menedzsere. A borvacsora élményén túl egyszeri és megismételhetetlen beszélgetésnek lehetnek részesei a jelenlévők.

Hogyan jutott a két borászat és a két főborász a szakma csúcsára? Milyen volt az út? A büszkeségen túl mit jelentek a díjak? Blokkol vagy hajt a felelősség? Mennyire fontos a megújulás képessége, az innováció? Miről szól ez a szakma? Miről szól ez a szakma háromgyermekes szülőként, férfiként, nőként? Többek között ezekre a kérdésekre kaphatunk választ ezen a különleges borvacsorán.

További információt ITT találtok, jegyet vásárolni pedig IDE kattintva tudtok!

Lenyűgöző panorámás gasztrohelyek hazánkban: