Pezsgő élményekkel vár május 4-én a Budafoki Pincejárat

Május 4-én, a nagy népszerűségnek örvendő Budafoki Pincejárat programjainak köszönhetően ezúttal is pezsgő élményekbe kóstolhattok bele.

Fotó: Budafoki Pincejárat

Szerettek borozni? Kíváncsiak vagytok a budafoki pincék rejtélyes világára? Akkor ne hagyjátok ki a Budafoki Pincejáratot május 4-én! A programon igazi boros élmények várnak rátok: kóstolhattok Törley és Sauska pezsgőt és számos Budafokon palackozott finom bort. Részt vehettek vezetett pincelátogatáson, sőt, még tematikus sétákkal, élő zenével és kiállításokkal is készülnek Budafokon!

Programok a család minden tagjának

Ezen a szombaton ráadásul a kicsiket sem kell majd otthon hagyni, hiszen a Pincejáraton ők is találnak maguknak izgalmas programokat.

Fotó: Budafoki Pincejárat

A Barlanglakás Emlékmúzeum és a Magdolna Udvar a legkisebbeket például kézműves foglalkozással várja, de lesz lehetőségetek együtt felfedezni a nemrégiben megnyitott légópincét is.

A játékos kedvű felnőtteknek pincekvízzel készülnek a Borköltők Társasága Étteremben, de borkóstoló játékra is számíthattok a Szeleshát Pincészetben.

Változatos és gazdag programkínálat vár rátok

A látogatókat május 4-én is különleges borvacsorák és borkóstolók várják, melyek során megismerhetik a borászatok történetét, a szőlőtermesztés folyamatát, de a finom borok készítésének fortélyait is elleshetik.

blank
Fotó: Budafoki Pincejárat

Azoknak pedig, akik szeretnék mélyebben megismerni a borok világát, lehetőségük nyílik beszélgetni a borászokkal, akik szívesen osztják meg tapasztalataikat és titkaikat az érdeklődőkkel.

Élmények Budafok szívében

A rendezvényre érkezhettek autóval és tömegközlekedéssel is, a Városháza elől (1221 Budapest, Városház tér 11.) ugyanis ingyenes, 6-8 személyes transzferbuszok indulnak 15 órától óránként, hogy elvigyenek benneteket a programok helyszíneire.

blank
Fotó: Budafoki Pincejárat

Ha tehát szeretnétek május 4-én részesei lenni egy különleges kulturális és gasztronómiai élménynek Budafok szívében, úgy nem érdemes kihagyni ezt az izgalmas lehetőséget! Kövessétek az esemény hivatalos oldalait, nehogy lemaradjatok a friss információkról és a részletes programokról!

A programokról részletesen a Bornegyed weboldalán ezen a linken és a Bornegyed Facebook-oldalán ide kattintva olvashattok.

Ismerjétek meg a külváros különleges gasztrohelyszíneit: