6 hangulatos szálláshely a festői Tisza-tónál tavaszi kirándulásokhoz

A kellemes idő beköszöntével és a napsütéses órák növekedésével itt az ideje a természetjárásnak, az emlékezetes Tisza-tavi kirándulásokhoz pedig elengedhetetlen a kiváló szállás.

Kormorán Kikötő

Távol a város zajától, a természet lágy ölén várnak benneteket a nem mindennapi kinézetű, hagymakupolás, gyönyörű lombházak, amelyek a természettel tökéletes összhangban állnak 6 méteres lábaikon. A lombházakban minden megtalálható, ami a kényelemhez kell, a modern berendezés mellett pedig a teraszon található jakuzziból élvezhetitek az érintetlen természet szépséget, és pihenhettek egy hosszú, kirándulós nap után.

5358 Tiszafüred-Örvény, Kormorán kikötő | Weboldal

Fotó: Kormorán kikötő

Ámor Akác Vendégház

A hangulatos vendégház célja, hogy nyugodt környezetet biztosítson az itt megszálló vendégeknek, legyen szó kisgyermekes családokról, párokról vagy baráti társaságokról. Helyben frissen készült félpanziós ellátásra is van lehetőség, a gyerekeket pedig trambulin és hinta is várja.

3388 Poroszló, Egyenlőség út 1. | Weboldal

blank
Fotó: Ámor Akác Vendégház – Lacikonyha

Tisza-tó Glamping

A Tisza-tó Glamping ideális helyszín, hogyha egy pár napra kiszakadnátok a mindennapokból, és egy páratlan helyen, a tótól csupán néhány méterre szállnátok meg. A galériás házak tökéletesen ötvözik a kempinghangulatot a modern kor igényeivel, mellettük pedig lakókocsihelyek is foglalhatók.

5241 Abádszalók, Tisza-tó glamping | Weboldal

blank
Fotó: Tisza-tó Glamping

Fehér Zsálya Vendégház

A vendégház egyedi varázsát csendes, de a Tisza-tóhoz közeli elhelyezkedése adja. A kertben privát wellness – jakuzzi és finn szauna, valamint sütögetési lehetőségek is várják a kikapcsolódni vágyókat. A hangulatos parasztház minden részletét az otthonosság és kényelem jellemzi, és állatbarát szálláshelyként szívesen látják a veletek érkező kis kedvenceket is.

5241 Abádszalók, Széchenyi István út 50. | Weboldal

blank
Fotó: Fehér Zsálya Vendégház

Sügér Tanya

A kiskörei üdülőövezetben található, rönkből épített, mesébe illő kis apartmanház nyaralóknak és kerékpárosoknak is ideális környezetben, a szabadvizű strand, valamint a Tisza-tavat megkerülő kerékpárút közvetlen közelében várja a vendégeket. Miután felfedeztétek a csodás tájat, a jakuzziban lazulhattok.

3384 Kisköre, Csengővirág utca 2. | Weboldal

blank
Fotó: Sügér tanya apartman

Puliszka Vendégház

A Puliszka Vendégház tökéletes helyszín, ha visszarepülnétek a gyerekkorotokba és felidéznétek a nagymamánál töltött nyarakat, hiszen a berendezés és a hangulatos nyári konyha is a parasztházak hangulatát idézi. A kertben bográcsozni is tudtok, és természetesen a part sincs messze.

5358 Tiszafüred, Hunyadi út 24. | Weboldal

blank

Fotó: Puliszka Vendégház

Fedezzétek fel a Balaton körüli szálláshelyeket is: