7 csodálatos szálláshely, ahol a balatoni panorámában gyönyörködve töltődhettek fel

A Balaton-felvidék kétségkívül az ország egyik leggyönyörűbb helye, a festői kilátástól pedig még a szálláson töltött idő alatt sem kell elszakadnotok.

Kőtulipán vendégház

A nyugalmas Szentbékkálla falujától nem messze található Fekete-hegyen áll az 1800-as években épült présház, amely egy felújításnak köszönhetően maximális kényelmet biztosít az idelátogatóknak. A hatalmas, hangulatos telken álló ház teraszáról elképesztő panoráma nyílik a festői Káli-medencére.

8281 Szentbékkálla, 1785 hrsz 1785. | Weboldal

Casa Christa

A tisztások, szőlősorok és mandulafák ölelésében megbújó Casa Christa 7 bájos présháza télen-nyáron tárt ajtókkal várja a kikapcsolódni és feltöltődni vágyókat az ország első agroturismot (falusi turizmus) létesítő helyén. Az egytől egyig Toszkánát idéző, felújított, saját használatú wellnessrészleggel ellátott présházak hol látványpincével, pihenőrészleggel, hol a legszebb panorámával, finn- vagy infraszaunával és merülőmedencével teszik felejthetetlenné az élményt.

8233 Balatonszőlős, Izabella út | Weboldal

blank

Kései szüret

A Veszprém megyei Tagyonban található apartmanházból lehengerlő kilátás nyílik a közeli hegyekre és a Balatonra, a meghitten berendezett belső rész pedig tökéletesen harmonizál az épület takaros külsőjével. A birtokon egy játszótér és egy terasz is várja a vendégeket, míg a környéken számos gyalogos és kerékpáros túraútvonal halad.

8272 Tagyon, Tagyonhegy | Weboldal

blank

Baladome

A Balaton-felvidék egyik legmesésebb falujában, Dörgicsén egy igazi különlegesség bújik meg: a nem mindennapi kinézetű Baladome tökéletesen tükrözi a természet közelségét a kényelemmel. A tágas birtokon található, izgalmas épületből akár az ágyban fekve is megfigyelhetitek a csillagos égboltot.

8244 Dörgicse, 0544 hrsz | Weboldal

blank

Hét kenyér Ökovendégház

Az erdő által körülölelt vendégházban a vízellátást az esővíz, az áramot a napelemek, a melegvizet pedig a napkollektor biztosítja. A vegyszerektől mentes, hálózat nélküli szálláshely tökéletes választás, ha távol minden zavaró tényezőtől, teljes nyugalomban töltődnétek fel.

8245 Pécsely | Weboldal

blank

Csendár Cottage

Az elragadó Hegymagason rejtőző, felújított présház a lehető legnagyobb kényelemmel ötvözve biztosítja a felejthetetlen vidéki nyaralást. Az ízlésesen berendezett épület a szőlőtövek között található, a hálószobából nyíló erkély pedig tökéletes helyszín lehet az esti borozáshoz vagy römipartihoz.

8265 Hegymagas | Weboldal

blank

Káli Panoráma Resort

A Káli-medence közepén, a domboldal tetején álló, mesébe illő házikó egykor borospince volt, mára azonban a romantikázni vágyó párok egyik kedvenc helye lett. Ha a pazar táj és a hangulatosan berendezett szálláshely nem lenne elég, még egy pezsgőfürdő is a vendégek rendelkezésére áll.

8283 Káptalantóti | Weboldal

blank

Fedezd fel a Káli-medence lenyűgöző kincseit: