Igazi élménypanorámában gyönyörködhetünk a Dunakanyar bájos apartmanházából

A Dunakanyar és csodás ékszerdoboza, Zebegény hatalmas népszerűségnek örvend a pihenni, túrázni és biciklizni vágyók körében. Lenyűgöző természeti kincsei, valamint kulturális és történelmi értékei minden idelátogatót elvarázsolnak. Többnapos kirándulásokhoz remek választás a hegyoldalban gyöngyszemként megbújó Akvarell Apartmanház.

A modern, új építésű Akvarell Apartmanház páratlan adottsága, hogy minden helyiségéből nézve lenyűgöző „élménypanoráma” tárul elénk a békésen kanyargó Dunára, valamint a Pilisre és a Visegrádi-hegységre, így a kültéri, fűthető, privát jakuzziból, a teraszról vagy akár a hálószobából is gyönyörködhetünk a naplemente fenséges színeiben. Az Akvarell vendégei azonban nem csak a festői kilátást élvezhetik, itt tényleg minden a rendelkezésünkre áll a tökéletes pihenéshez, feltöltődéshez.

A hűtőszekrényben ingyenesen fogyasztható cseh sörök várják a fáradt utazókat, az épülethez tartozó saját parkolóban pedig szintén díjmentesen használhatjuk az elektromos autótöltőt is. A vendégek rendszerint kiemelik az apartman makulátlan tisztaságát és a tulajdonosok kedvességét, rugalmasságát és segítőkészségét.

Az egyéni vagy páros masszázs, a változatos helyi programkínálat, a számos túraútvonal és a közvetlenül a Duna mellett haladó bicikliút a pihenés és a kikapcsolódás tengernyi lehetőségét nyújtja. Akár egyedül szeretnénk magunk mögött hagyni a mindennapokat, akár a kedvesünkkel vágyunk egy felejthetetlen, romantikus, összebújós hétvégére, akár családdal utaznánk, az Akvarell minden szempontból nagyszerű választás.

Bővebb infó: akvarellzebegeny.hu

További csodás látnivalók a Dunakanyarban: