Különleges húsvéti finomságokkal vár a tatai Öreg-tó panorámás bisztrója

A Malom és Kacsa Bisztró és Rendezvényház nevét az otthonát adó két vízimalom után kapta, melyek műemlékként díszítik a tatai Öreg-tó parti sétányát. Az ódon és a modern ötvözete az épületkomplexum, a hagyományőrzés és korszerűség összefonódásával.

A húsvétot kicsit megelőzve és segítve a ráhangolódást, már március 27-től húsvéti menüsort kóstolhatnak a vendégek egészen húsvéthétfőig, a tavaszi étlap mellett.

Húsvéti menüsor:

  • Füstölt sonka rolád, paradicsomhabbal és vajas kaláccsal
  • Bárányragu leves
  • Nyúl comb vadas Szalvétagombóccal
  • Egészben sült pisztráng ,vajas petrezselymes burgonyával
  • Medvehagymás risottó grillezett kecskesajttal
  • Vegán répatorta

Természetesen a kisebbekre is gondolnak, ezért húsvéti meglepetés csomagokat rejtenek el a szemfüles gyerekek számára itt-ott az étterem környezetében.

Amennyiben a tavaszi szünet teljes idejére programokkal, finomságokkal és megannyi élménnyel teli kirándulást terveztek, akkor kiváló választás Tata és a Malom és Kacsa, hiszen szálláshely is található a bisztró felett.

Apartmanjaik jól felszerelt, tágas terekkel és lenyűgöző kilátással várják vendégeiket megfűszerezve a tatai Öreg-tó, a vár, valamint az Esterházy-kastély panorámájával. Mind az étterem, mind a szállás kutyabarát, így a család négylábú kedvencét sem kell otthon hagyni.

Érkezés előtt érdemes asztalt foglalni, további információk az aktuális tavaszi programokról IDE kattintva!

Fedezzétek fel a tatai Fényes tanösvény vadregényes vidékét: