Minden az utazás körül forog majd Budapest egyedülálló kiállításán

A február 22. és 25. között megrendezésre kerülő Utazás+ kiállításon az egész család számára élményt nyújtó programok és inspirációk kimeríthetetlen tárháza vár rátok.

Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléje 2024. február 22. és 25. között a Budapest Boat Show-val, a Karaván Szalonnal és az E-bike Test&Show-val egy időben várja egy programokkal teli hétvégére az utazókat.

A programnak otthont adó Hungexpo „A” pavilonjában igazi vízivilág, többfunkciós közösségi tér és VR, valamint élő állatok garantálják majd a szórakozást, de idén is lesz Blogger Corner, Fesztivál Sziget, Járatlan Utakon Fesztivál és Afrika Expo is.

Bulgária, Gyula és Békés kincsei

A kiállítás külföldi díszvendége Bulgária, ahol festői természet, forró forrásvizek, történelmi kincsek és változatos sportolási lehetőségek várják a turistákat.

A belföldi díszvendég 2024-ben Gyula és Békés vármegye, ahol a vidék kincsestára őrzi évszázadok emlékeit, az Almásyak, a Wenckheimek és a Tisza család örökségét, emellett gyógyhelyi környezet, természetközeli kalandok, az ártéri erdők csendje és a gasztrofesztiválok zsongása csábítja az odalátogatókat.

A február utolsó hétvégéjén a Hungexpóra látogatók inspirációt gyűjthetnek a több mint 50 belföldi és külföldi úti cél kínálatából, ingyenes egészségszűrésen vehetnek részt, sőt mi több, értékes nyereményekre is szert tehetnek.

A programokról és a jegyvásárlásról további információkat ide kattintva találtok.

Ha további téli kiállításokon töltődnétek fel februárban: