15 fergeteges szilveszteri program és buli 2023-ban Budapesten

Összegyűjtöttünk nektek egy csomó fantasztikus szilveszteri programot, amiken emlékezetesen búcsúztathatjátok 2023-at és átléphettek 2024-be. Koncertek, DJ-k, bulik hajnalig és néhány helyen még különleges gasztroélmények is várnak rátok.

Szilveszteri programok napközben 2023-ban

Pezsgő(s) nappali szilveszter a Hello Budában

2023 utolsó napján a Hello Buda ad otthont egy pezsgős piaci partinak, ahol minden értelemben a óriási pezsgő/champagne választék vár rátok, de jóféle ételekben és klassz zenékben sem lesz hiány a Rózsadomb tetején.

Facebook-esemény >> 

New Year Warm Up – Évzáró Gourmet Ünnep a Fény utcai piacon

December 31-én 11 órától 16 óráig varázslatos zenei és gasztronómiai élményben lehet részetek Fény Utcai Piacon, ahol Dr. BRS, Rakonczai Imre és DJ Thomas trió teremtenek nektek igazi előszilveszteri hangulatot. Mellé a Skrei Halbolt és Büfé, a Fetekert, a Kürtőskalácsos, a Budai Kantin, a Rétescake valamint a Pezsgő Bár finomságait fogyaszthatjátok.

Facebook-esemény >>  

Ügetőszilveszter 2023

Ha megalapoznátok az év utolsó estéjének jó hangulatát, sőt mi több szerencsét is próbálnátok, ez esetben a Kincsem Parkban a helyetek! Az Ügetőszilveszter 2023 utolsó napján számos izgalmas programmal, lovasbemutatóval, rangosabbnál rangosabb futamokkal és agárversenyekkel várja 12 órától 20 óráig a közönséget. A hangulatról dixiland muzsika, DJ Free dallamai, illetve az Afterglow duo gondoskodik majd, az ételekről és a forró italokról pedig a Kincsem Park Panoráma Étterme és a Food Truck Show Hungary csapata.

További infók >>

Szilveszteri bulik és koncertek 2023-ban

Szabó Balázs Bandája – Évzáró koncert // A38

Szívderítő és szívbemarkoló muzsikák egyaránt várnak rátok december 31-én a Duna vizén szüntelenül ringatózó A38 Hajón. Szabó Balázs Bandájának koncertjén mindemellett vidám évzárásra is számíthattok teli énekkel, derűvel és sok-sok talpalávaló muzsikával.

Facebook-esemény >>  

Szilveszteri bográcsozás a Budapest Gardenben

A Budapest Gardenben szilveszteri házibulival várnak benneteket, bográcsozásra is lesz lehetőség.

Facebook-esemény >> 

Társasjátékos Szilveszter // Board Game Café

A Board Game Café idén is megrendezi a Társasjátékos Szilvesztert, ahol játékkal búcsúztathatjátok a 2023-as évet.

Facebook-esemény >> 

BELVÁROSI CSINNADRATTA ✘ INSTANT-FOGAS SZILVESZTER 2023

2023 utolsó és 2024 első napján a megszokottnál is forróbb táncterekkel és látvánnyal várnak titeket Instant-Fogas Komplexumban. 18 pultban, 6 tánctéren, kertben, teraszon és három szinten bulizhatok együtt a több, mint tucatnyi fellépővel.

Facebook-esemény >> 

szilveszteri programok budapest 2023

TILOS Szilveszter // Gödör

A Gödörben idén is a hagyományos, tilosos légkörben léphettek át az új esztendőbe, ahol két szinten Tilos Dj-k, az emeleten Cökxpôn-chill nyugi zóna, érkezéskor welcome-pogácsa, és a Tilos közösség apraja-nagyja vár mindenkit.

Facebook-esemény >>  

Ricsimicsináljunk Szilveszteri Szétcsapós SzexenDrágzenRákendroll // Úri Muri

Az Apertúra társulat és barátai az Úri Muriban rendeznek évbúcsúztató-újévköszöntő, 23-ból 24-be átzenelést, visszaszámolással, koccintással, ugrálással.

Facebook-esemény >> 

Szilveszteri koncertek 2023 budapest
Fotó: Dorinka Studio

Jazz Szilveszter 2023 // Budapest Jazz Club

Újlipótváros méltán népszerű jazzklubjában az év utolsó napján 21:30-kor csapnak először a húrok közé. A vacsorával megtoldott estén fellép majd a Hász Eszter Quartet, Myrtill és a Swinguistique, a rövid éjféli pezsgős koccintás után pedig az Egri János Trió dallamaival köszönthetitek 2024-et.

Facebook-esemény >> 

KAZI Szilveszter

A napokban nyílt KAZI-ban 2 szinten fantasztikus zenékre táncolhattok Dj Rodrigo-val és Dj MÁTÉ-val.

Facebook-esemény >> 

Be Massive Szilveszter – New Year’s Eve Party // Várkert Bazár

December 31-én utolsó állomásához érkezik az idén 20 éves Be Massive Horizon elektronikus zenei partysorozata. Az idei 19 felejthetetlen helyszín és buli után szilveszterkor a Várkert Bazárt veszi be Dubecticut, Lenny Lenoks, Robert Makai, Secret Factory, Somazed és természetesen Metha zenéje.

Facebook-esemény >>  

szilveszteri programok 2023 budapest

Stranger Synths szilveszter // Analog Music Hall

Szilveszter éjszakáján Hawkins városává változik az Analog Music Hall, ahol az ország legmenőbb ’80-as retrowave partiján bulizhatjátok át magatokat 2024-be. A felejthetetlen hangulatért Kate Bush-tól egészen a Metallicáig, a mai és korabeli slágerekért Quixotic felel ezen az estén is.

Facebook-esemény >>  

101 Klub Szilveszter

Sok Depeche Mode és 80-as évek, kis New-Wave és kis 90-es évek vár rátok a 101 Klubban.

Facebook-esemény >> 

Akvárium NYE 2023 – Back to the Neon World!

A 2024-es évbe a Neon Worldön át vezet az út az Akvárium Klub szilveszteri partiján. Az év utolsó estéjén mindhárom koncertterem egyszerre telik meg neonfénnyel átitatott zenével. Amíg a NagyHallban Necc Party, addig a KisHallban a Mamma Mia, a Lokálban pedig a ’90-es évek ikonikus slágerei hangzanak el.

Facebook-esemény >> 

Szilveszteri programok 2023-ban, amik különlges gasztroélménnyel is kecsegtetnek: