Izgalmas ebédajánlattal vár Budapest páratlan zsidó étterme

A Macesz Bistrónál az év végéhez közeledve sem áll meg a pörgés – éppen ellenkezőleg! Novembertől megújult ebédajánlattal várják a betérő vendégeket a Dob-Kazinczy sarkán.

Az idei évben hatalmas elismerés érte a magyar és zsidó konyha legjavát felvonultató éttermet, hiszen az őszi Országos Étterem Héten a vendégek véleménye alapján második helyezést értek el a Dining City budapesti menü kategóriájában.

Szenzációs ebédajánlat a Macesz Bistrótól

Ezen a sikeren felbuzdulva november végén elindult a kedvező árú, hétköznaponként elérhető ebédajánlat az étteremben. A megújult koncepciónak hála két- és háromfogásos menüsorokat kóstolhatunk végig, a mindenkori étlap újdonságait és klasszikusait kedvünk szerint összeválogatva.

blank

Az előételek sorát Waldorf-saláta, zsidó tojás, szarvasszalámi és zöldségek, mennyei hízott kacsamájpástétom aszalt sárgabarackkal, kacsaerőleves az utánozhatatlan maceszgombóccal és még további két leves, marhagulyás és minden nap más vegetáriánus leves erősíti.

A főételek tekintetében az étterem signature ételeit kóstolhatjuk végig: macanya, sólet opcionálisan választható kacsacombbal, ludaskása, bécsi szelet, marhapörkölt, valamint szarvasvadas zsemlegombóccal színesíti a listát.

blank

Végezetül a desszertek kínálatából sem maradtak el a klasszikusok, így flódnival, madártejjel, somlói galuskával és a séf különleges palacsintájával zárhatjuk ezt a kiadós ebédet.

Az említett ebédajánlat havonta 1-2 alkalommal változik majd, ezért érdemes gyakran visszatérni hozzájuk, hogy új ízeket kóstolhassunk meg. További pozitívum, hogy a vegák is találhatnak maguknak kedvükre valót, valamint a központi elhelyezkedésnek és a tágas tereknek köszönhetően az étterem ebédtárgyalások lebonyolítására is ideális helyszín lehet.

Amennyiben még többet szeretnétek megtudni a Macesz Bistro aktuális ajánlatairól, látogassatok el az étterem Facebook-oldalára, vagy még jobb, ha ott helyben fedezitek fel a zsidó-magyar konyha gazdag örökségét.



Mutatjuk, mely helyeket érdemes még felfedezni Budapesten idén decemberben: