15 kihagyhatatlan sorozat és film a Netflixen és társain őszi bekuckózáshoz

Elérkeztek a hűvös őszi napok, ez pedig magával hozza, hogy ilyenkor szívesebben kuckózunk be egy kellemes film vagy sorozat mellett esténként. Az alábbi nagyszerű filmes alkotások tökéletesen alkalmasak arra, hogy kikapcsolódjunk és lecsendesedjünk néhány órára.

A korona (Netflix)

A történelmi események által ihletett sorozat bepillantást enged II. Erzsébet királynő történetébe, illetve az uralkodását formáló politikai és személyes eseményekbe.

Bűbáj (Disney +)

Egy Disney-tündérmese elevenedik meg napjaink Manhattanjében, amikor a rajzolt hercegnőt a gonosz királynő a valós világba küldi. Beleszeret egy jóképű ügyvédbe, és megtudja, hogy a romantikáról alkotott meseszerű nézetei megállnak-e a való életben.

Vajon létezik szerelem első látásra? (Netflix)

Két idegen megismerkedik egy londoni járaton, de a sors fintora elválasztja őket. Az újbóli találkozás valószínűtlennek tűnik, ám a szerelem fittyet hány az esélyeknek.

Csajok (HBO Max)

Az HBO saját gyártású sorozata néhány huszonéves New York-i lány hétköznapjaiba nyújt bepillantást.

És egyszer csak… (HBO Max)

A Szex és New York új fejezetében Carrie, Miranda és Charlotte immár nem a harmincas éveikben próbálják megérteni az élet és a barátság bonyolultságát, hanem az ötvenes éveikben, amikor minden még a korábbinál is sokkal komplikáltabb.

Aranyhaj és a nagy gubanc (Disney +)

Amikor a királyság legkeresettebb banditáját foglyul ejti Aranyhaj, akinek harminc méter hosszú, varázserejű copfja van, HAJmeresztő kalandok sokasága veszi kezdetét!

blank

Emily Párizsban (Netflix)

Miután Emily Cooper, a chicagói marketinges megkapja álmai állását Párizsban, a munka, a barátok és a szerelem között manőverezve veti bele magát kalandos új életébe.

Idétlen időkig (Netflix)

Phil Connors, a mogorva meteorológus Punxsutawney kisvárosába érkezik az éves mormotanapi ünnepségre, mindig ugyanazt a napot újraélve.

blank

A Fehér Lótusz (HBO Max)

A Mike White rendezésében készült, hatrészes HBO-sorozat csípős társadalmi szatíra, amely egy elegáns hawaii üdülőhely alkalmazottait és vendégeit követi nyomon egy zűrzavaros héten át ebben az exkluzív, paradicsomi környezetben.

Az ember, akit Ottónak hívnak (HBO Max)

Egy Otto nevű férfi (Tom Hanks) felesége halála után elveszíti életkedvét, de új célt talál, amikor új szomszédai költöznek mellé.

blank

Lupin (Netflix)

Assane Diop, az úri tolvaj Arsène Lupin kalandjaiból merít ihletet, amikor bosszút áll az igazságtalanságokért, amelyeket egy gazdag család követett el az apja ellen.

Csajok háborúja (Netflix)

Háborúban és szerelemben nincs kegyelem – amikor két barátnő ugyanarra a helyszínre és időpontra foglal esküvőt, egyikük sem akarja feladni a nagy napról szőtt álmait.

blank

Anne, E-vel a végén! (Netflix)

Egy bátor, szenvedélyekkel teli árva meglepő helyen lel otthonra: egy vénkisasszonynál és halk szavú agglegény testvérénél. Az Anne otthonra talál regény adaptációja.

Álljon meg a nászmenet! (Apple TV+)

Julianne és Michael elválaszthatatlanok. Kamaszkori szerelmük hamar őszinte barátsággá változott, és ők nem is akarnak ezen változtatni. Aztán, mint derült égből villámcsapás, Michael egy napon bejelenti, hogy megnősül: feleségül veszi a gyönyörű Kimberlyt. Julianne rádöbben, hogy szerelmes a legjobb barátjába és mindent megtesz azért, hogy végül őt vezesse oltár elé a vőlegény.

blank

Társas játék (HBO Max)

A helyszín napjaink Budapestje. A magyar HBO 13 részes sorozata könyörtelenül őszintén, itt-ott fanyar humorral mutatja be a mai harmincas, nagyvárosi generáció párválasztását, boldogságkeresését, házasságát és családi életét.

blank

Feel good filmek a pihenős őszi napokra: