Halloween 2023: Íme a legizgalmasabb programok felnőtteknek és gyerekeknek Budapesten

Halloween napja 2023-ban keddre esik, így már az azt megelőző hétvégén megindul az ünneplés Budapesten. Íme a legjobb programok felnőtteknek és gyerekeknek!

Cinema Mystica Halloween (2023. október 26. – november 2.)

Magyarország első immerzív, digital art alkotócsapata egy igazán kultikus helyszínen, a Párisi Udvarban (1052 Budapest, Ferenciek tere 10.) nyitotta meg bázisát, egy misztikus világba kalauzolva benneteket. Az újmédiumokat felvonultató galéria első kiállítása egy érzékszervi utazás, amely 21 egyedi installáción vezeti végig a látogatókat, 1200 négyzetméteren. Összesen tíz teremben járhatjuk végig a digitális alkotásokat, immerzív vetített tereket, 3D nyomtatott szobrokat, de interaktív élmények és rövidfilmek is várják az érdeklődőket. Október 26. és november 2. között kimondottan halloween-i tematikájú alkotásokkal készülnek, így a mesebeli varázslények és egy spooky varázserdő kerül a főszerepbe, a központi terek átalakításával. Ebben az időszakban a megszokott belépőjegyekkel látogatható a kiállítás, valamint azok, akik jelmezben érkeznek, 10% kedvezményt kapnak.

További részletek >>

Halloween programok 2023 budapest

Cserebere piac halloween idején (2023. október 27.)

Cserebere piac vár benneteket a józsefvárosi Kesztyűgyár Közösségi Házban halloween idején, kísérőprogramként bőrékszer készítéssel, Gerencsér Vali vezetésével.

Facebook-esemény >> 

Állati BorZOOngás // Tropicarium (2023. október 27.)

Október 27-én 18 órától 22 óráig halloweeni élményekkel várnak titeket a Tropicariumban is. Álljátok ki az állati borzongató bátorságpróbákat, menjetek végig kísértetállomásokon és gyűjtsetek össze elég pecsétet, hogy rengeteg édességgel térjetek haza!

Facebook-esemény >> 

Halloween az Állatkertben (2023. október 27.)

Október 27-én pénteken, este 6-tól éjjel 11 óráig különleges halloweeni programokkal várják az érdeklődőket az Állatkertben. Boszorkánykonyha, bátorságpróba, tüzes produkciók és rémisztő állatok várnak rátok ezen estén.

Facebook-esemény >> 

Halloween programok gyerekeknek 2023 budapest
Fotó: Fővárosi Állat- és Növénykert (Facebook)

Stranger Synths Halloween by Quixotic // Dürer Kert (2023. október 27.)

Egy estére újra Hawkins városává változik a Dürer Kert, ahol a 80-as évek hangulatával átitatott mai és korabeli slágerekre bulizhattok a megújult nagyteremben. A hangulatért, Quixotic az új retrowave hullám legismertebb hazai úttörője felel. Szettjei garantált audiovizuális időutazásra visznek a szinti hullámain.

Facebook-esemény >> 

Ricsimicsináljunk Borzongatóan Helovíni Beöltözős Rokenroll Denevérekkel // Úri Muri (2023. október 27.)

Marhára kellemes Helovíni koncertet igyekszik adni az Apertúra társulatának és kollégáiknak házi készítésű zenekara, a Ricsimicsinájjunk, méghozzá egy kellemes, beöltözős pénteken, hogy jól induljon a hétvége és legyen mire mondani másnap, hogy gyógysör.

Facebook-esemény >> 

Családi Halloween a Miamorban (2023. október 27-29.)

Három egész napra igazi halloweeni világgá változik a Miamor Rómaim, ahol sok-sok izgalmas programmal várnak benneteket. Lesz tökfargó verseny, gyerekdiszkó, akadálypálya, kézműves kuckó és jelmezverseny is.

Facebook-esemény >> 

Tökfaragó Halloween Nap a Budapest Gardenben (2023. október 28.)

Október 28-án Tökfaragó Halloweent tartanak a Budapest Gardenben, ahol várják a kicsiket és nagyokat egy rémületesen mókás napra. Lesz tökfaragás, tűzoltós gyerekprogramok, és számtalan vezetett játék is.

Facebook-esemény >> 

Újpesti Tökfaragó (2023. október 28.)

Töklámpás faragás, gyerekelőadások, interaktív játékok és „csokit vagy csalunk” körút vár benneteket az újpesi Szent István téren.

Facebook-esemény >>

blank
Fotó: Újpesti Tökfaragó (Facebook)

Gozsdu Halloween Nights (2023. október 28-31.)

Idén ismét vérfagyasztó élmények várnak a Gozsdu Udvarban. Október 28-31-ig a legkülönfélébb rémségek lepik el az udvart ezért csak a legbátrabbaknak ajánlják a belépést.

Facebook-esemény >> 

Programok halloween napján 2023-ban

Halloween a Budakeszi Vadasparkban (2023. október 31.)

Október 31-én 17 órakor újra megnyílnak a Budakeszi Vadaspark kapui, hogy minden érdeklődő egy hátborzongató és izgalmakban gazdag éjszakát tudjon eltölteni erdei környezetben. Róka, medve, farkas és hiúz látványetetés, halloweeni szakvezetés és további meglepetés programok is várnak rátok.

Facebook-esemény >>

Halloween a Figaró kertben (2023. október 31.)

Október 31-én egész napos halloweeni bulit tartatnak a Figaró kertben. Jöhetsz beöltözve, de a jelmez nélküli ijesztő vendégeket is szívesen látják.

Facebook-esemény >> 

INDOOR MiniGolf UV-Halloween Party Horror teremmel (2023. október 31.)

Ezen az estén a minigolf egy sötét és titokzatos világba utazhattok el.

Facebook-esemény >> 

Halloween programok budapest 2023
Fotó: Indoor Budapest MiniGolf (Budapest)

Día de Muertos // Doboz (2023. október 31.)

Ezen az estén a Dobozban elmerülhetsz a mexikói kultúra gazdag színeiben és hagyományaiban. A dekorációk, színek és maszkok hűvösvölgyi Día de Muertos-i hangulatot teremtenek, hogy életre keltsék az elhunytak szellemét, egyben ünnepelve az életet is.

Facebook-esemény >> 

Halloween: Korai Electric és Önismereti Diszkó // Gödör

Halloween bulival fűszerezett elektronikus koncerttel és vérátömlesztő diszkóval várnak titket a Gödör Klubban.

Facebook-esemény >> 

Hiperkarma Halloween // Várkert Bazár (2023. október 31.)

2023. október 31-én egy éjszakára ismét megnyílnak a holtak világának kapui és a Hiperkarma zenekar immáron 15. alkalommal ad jelmezes megakoncertet az emlékezetükre, illetve mindazok örömére, akik szintén jól tudják, hogy nem az számít, mi van a halál után, hanem hogy mi van az élet után.

Facebook-esemény >>

Día de Los Muertos: Tereza Carnival (2023. október 31.)

A Terezában sem maradhat el az október 31-i fiesta! Az ünnepi készülődés jegyében feldíszített oltár és pislákoló gyertya mellett élő zenével, arcfestéssel, és bűvészműsorral várnak benneteket.

Facebook-esemény >> 

Budapest halloween party 2023
Fotó: Tereza (Facebook)

Halloween Midnight Secret Screening // Bem Mozi (2023. október 31.)

Hagyományos titkos meglepetésvetítés a Bem Moziban halloween éjfélkor.

Facebook-esemény >>