Ingyenes programok számtalanjával várják a látogatókat az idei Erőművek Éjszakáján

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal és partnerei idén is különleges helyszínekkel és egyedülálló programokkal várják az energetika iránt érdeklődőket október 27-én, az Erőművek Éjszakáján.

Idén október 27-én, immár negyedik alkalommal rendezik meg az Erőművek Éjszakáját, az ország legnagyobb és legnépszerűbb energiaipari rendezvényét.

A látogatók ezen a napon betekintést kaphatnak az erőművekben, a fűtőművekben és a közműszolgáltatóknál zajló munkák kulisszatitkaiba.

Ezen a napon országszerte közel 70 érdekes és nem mindennapi élményt kínáló helyszín nyitja meg kapuit a szélesebb közönség előtt is.

Az Erőművek Éjszakáján a látogatók szakértő idegenvezetők segítségével ismerhetik meg az erőművekben, a fűtőművekben, a víziközmű-szolgáltatóknál és a hulladékfeldolgozó üzemekben zajló munka érdekességeit és a berendezések működését.

blank

A hatalmas népszerűségnek örvendő rendezvény minden évben több ezer látogatót vonz. A szervezők idén is hasonló érdeklődésre számítanak, ezért a népszerű helyszínekre érdemes minél hamarabb regisztrálni a rendezvény honlapján.

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az egyes helyszínekre már lehet regisztrálni, az eromuvekejszakaja.hu oldalon. Emellett érdemes követni a MEKH Facebook-oldalát is, ahol a szervezők további érdekességeket osztanak meg a programokról.

Izgalmas kiállítások idén októberre: