Ingyenes családi nappal készül a Gyermekvasút szombaton

Október 14-én érdemes lesz a hangulatos őszi kirándulást gyermekvasutazással összekötni, hiszen ingyenes programok számtalanjával várja a családokat a Gyermekvasút.

Fotó: Gyermekvasút, Budapest Facebook-oldala

Október 14-én számtalan ingyenes programmal várja a családokat hűvösvölgyi végállomásán az idén 75 éves Gyermekvasút. Az ingyenes családi nap alkalmából lesz ugrálóvár, KRESZ pálya, óriás társas, óriás kirakó és alkotóház is.

A kicsiket arcfestés és csillámtetoválás, a vonatokért rajongókat hajtánypálya, favasút, vonatszimulátor és terepasztal is várja. A hétvégente nosztalgiamozdonyokkal közlekedő vonatok mindeközben egész nap járnak majd Hűvösvölgy és Széchenyihegy között.

A megannyi program, bűvészműsor és bábelőadás között kvízen teheti majd próbára tudását a család apraja-nagyja, a nyertesek természetesen vasúttal kapcsolatos ajándékokra számíthatnak.

Az ingyenes családi nap alkalmával a finom falatok miatt sem kell majd aggódnotok, hiszen az idén csakugyan 75 éves Utasellátó sátrában START Burgeren és helyben készre sütött lepényeken kívül édességekkel, üdítőkkel és meleg italokkal, továbbá frissen, ropogósra sütött kürtőskaláccsal várják a töltekezni vágyókat.

A részletes programot ide kattintva, a Facebook-eseményt pedig ezen a linken érhetitek el.

További ingyenes programok közül ebben a cikkünkben válogathattok: