150 forintért válthatunk jegyet Budapest fürdőibe a főváros születésnapján

Budapest 150. születésnapja alkalmából, egyetlen novemberi nap erejéig mindössze 150 Ft-ért élvezhetjük a főváros fürdőinek és gyógyvizeinek áldásos hatását.

Fotó: Szt. Gellért Gyógyfürdő Facebook-oldala

A termálvízben gazdag Budapest hangulatos és történelmi fürdői, gyógyvizei messze földön híresek. A főváros bár tele van világhírű fürdőkkel, többségét a külföldiek jobban ismerik. Budapest születésnapja alkalmából azonban épp a fővárosban élőké lesz a főszerep, akik november 17-én majdhogynem ingyen élvezhetik Budapest fürdőinek vendégszeretetét.

Az előre, online megváltott 150 Ft-os jegyek kizárólag Budapest születésnapján, vagyis november 17-én, pénteken lesznek érvényesek. A jegyek megvásárlására november 4-től lesz lehetőség, melynek feltétele a budapesti állandó vagy ideiglenes lakcímkártya.

Fotó: Széchenyi Thermal Bath Facebook-oldala

Budapest történelmi fürdőibe egy személy 2 db jegyet válthat majd, a többi fürdőbe személyenként 4 db kedvezményes fürdőbelépő megvásárlására nyílik lehetőség. Fontos továbbá az is, hogy mivel a jegyek névre szólóak lesznek, így minden jegy birtokosának rendelkeznie kell ideiglenes vagy állandó budapesti lakcímkártyával, melyet a belépéskor ellenőriznek.

November 17-én minden fürdő egységes nyitva tartással várja majd a látogatókat: a délelőtti fürdőbelépők 7 és 12 óra között, a délutáni fürdőbelépők 14 és 19 óra között lesznek érvényesek. 12 és 14 óra között a fürdők a takarítás és a medencék tisztítása idejére szünetet tartanak.

Ha a fürdőkben kipihentétek magatokat, merüljetek el az őszi fesztiválok forgatagában: