Kihagyhatatlan vacsoraajánlatok várnak az idei Országos Étterem Héten

Mától lehet asztalt foglalni a DiningCity Országos Étterem Hét őszi programjában résztvevő éttermekbe. Az október 5-15. között lezajló rendezvényen több mint 150 étterem várja a vendégeket különleges menüsorokkal.

Az ARZ Lebanese Restaurant is várja vendégeit az Országos Étterem Héten / Fotó: ARZ Lebanese Restaurant

Az idei őszi Étterem Hét kínálata minden tekintetben rendkívül változatosnak ígérkezik. A rekordszámú, több, mint 150 étterem között találunk indiai, japán, libanoni, grúz, török, mexikói, francia, olasz, spanyol – és persze magyar – konyhát is. Az alkalomra komponált, kedvező árú menüsorok fogásai kínálnak glutén-, laktóz- és cukormentes ínyencségeket is a speciális étrendet követőknek, de a vegetáriánus vagy vegán vendégek sem maradnak éhesen.

Aki a választék láttán asztalt foglal a programban szereplő éttermek valamelyikébe, az kifejezetten kedvező áron ebédelhet vagy vacsorázhat meg: a 3 (egyes éttermekben 4) fogás ára a választott kategóriától függően 5.900, 7.900 vagy 9.900 forint.

A vendéglőkbe a www.etteremhet.hu oldalon lehet előzetesen bejelentkezni, amit érdemes időben megtenni, hiszen a minőségi vendéglátás érdekében a helyek ezúttal is korlátozott számban lesznek elérhetőek. Az asztalfoglalás mától (szeptember 20.) lehetséges, csapjatok le a legjobb helyekre!

Budapesten kívül is remek gasztrohelyeket találhattok: