Nyár végén sem kell lemondanunk a csobbanásról Budapest mediterrán hangulatú strandján

Ha legalább egy hetünk van a nyaralásra, vacillálhatunk a Balaton és a horvát tengerpart között, pro és kontra megannyi érvet sorakoztatva. Azonban a nyár a szabadságon túl is tart, és ilyenkor is jár egy hűsítő csobbanás kiadós napfürdővel hétvégén, vagy akár munka után. Ilyenkor jön a képbe a Lupa.

Vágyunk a nyári forróságban a vízpart közelségére, amiért akár több száz kilométert is képesek vagyunk egyhuzamban levezetni, hogy legalább egy hétig mediterrán hangulat feledtesse a kontinentális hétköznapokat, de ugyanúgy legalább egy hét kell ahhoz, hogy a Balaton már évek óta megszokott strandján érdemes legyen felfújni a gumimatracot és elmerülni a hekk-lángos-palacsinta kulináris biztonságában.

Fotó: Lupa Tó Official Facebook

Sokszor előfordul azonban, hogy csak hirtelen ötlettől vezérelve vagy a kibírhatatlanul meleg napokon szeretnénk vízparton hűsölni, de sem a Balaton, sem az Adria nem jöhet szóba, azonban jól jönne egy kis tengerparti feeling, esetleg családi csobbanás vagy strandfoci a haverokkal.

Ilyenkor érdemes emlékezni arra, hogy létezik a Lupa Beach, a Dunakanyar kapujában. A Lupa, amiről biztos hallottunk már és ami Budapest tengerpartjaként vált ismertté, fehér homokjával, türkizkék vízével és páratlan mediterrán hangulatával.

blank
Fotó: Lupa Tó Official Facebook

Az egyedülálló hangulata mellett a strand egyedi sportkínálattal várja a látogatókat a vízben és szárazföldön egyaránt. Itt található ugyanis Közép-Európa egyik legmenőbb wakeboard komplexuma, a parton pedig profi beachsport pályák várják az aktív kikapcsolódás szerelmeseit.

Mindezek mellett a Lupa Beach a családosoknak is a legjobb választás, hiszen egy nagy családi partszakasszal, árnyékolt játszótérrel, sekély vizű pancsolóval és egy csomó aktivitással köthetjük le az apróságokat. Az pedig csak hab a tortán, hogy 12 év alattiaknak még belépőt sem fizetni.

blank
Fotó: Lupa Tó Official Facebook

Ha megéheznénk, a parti gasztrosétányon egyszerre válogathatunk a tipikus strandételek és a különlegesebb fogások közül, de a koktéloktól, a bubble teán át, a rozé fröccsig sok minden jóleshet a meleg nyári napokon. Szóval, ha se Balaton, se Adria, próbáljátok ki bátran a Lupát!

Lupa Beach
2011 Budakalász, Tó utca 1.
Weboldal

További lenyűgöző tófürdők hazánkban: